ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι θα προσπαθήσει να πάρει τον Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ κοντρολάρει την μπάλα στον τελικό του FA Cup
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ κοντρολάρει την μπάλα στον τελικό του FA Cup © 2021 ADAM DAVY/ASSOCIATED PRESS

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι, από τη στιγμή που δεν έχει τα λεπτά συμμετοχής που επιθυμεί στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τσέλσι ψάχνει λύσεις για την επιθετική γραμμή της, με τον Ρομέλου Λουκάκου να βρίσκεται πολύ κοντά στην πόρτα εξόδου και επιστροφής στην Ίντερ. Ο Ραχίμ Στέρλνγκ φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023 και δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άγγλος διεθνής έχει ρωτήσει ήδη για την κατάσταση στους "μπλε" και για τον Τόμας Τούχελ, τη στιγμή που η απόκτηση των Έρλινγκ Χάλαντ και Χουλιάν Άλβαρες αναμένεται να "ψαλιδίσει" ακόμα περισσότερο την παρουσία του στην ομάδα. Οι Τζακ Γκρίλις, Ριγιάντ Μαχρέζ και Φιλ Φόντεν που αγωνίζονται σε παρεμφερείς θέσεις και βρίσκονται σε καλή κατάσταση καθιστούν έως και περιττό τον 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς έχει ζητήσει ήδη να αποχωρήσει, με την Άρσεναλ να έχει κάνει πρόταση 50.000.000 ευρώ και τη Σίτι να ζητάει 10.000.000 περισσότερα. Ο Στέρλινγκ αναμένεται κι αυτός να κάνει το ίδιο, με την Τσέλσι να είναι η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο όλα θα κριθούν από την προσφορά της στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Τούχελ προτιμά τον Στέρλινγκ από τον Ουσμάν Ντεμπελέ, που επίσης αποτελεί μεταγραφικό στόχο, αφού τον φοβίζει το ιστορικό τραυματισμών του Γάλλου εξτρέμ της Μπαρτσελόνα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Τα 40.000.000 είναι το πρώτο ποσό που ήρθε στην επιφάνεια στα ΜΜΕ, με τη Σίτι να τον έχει αποκτήσει για 63.700.000 το καλοκαίρι του 2015 από τη Λίβερπουλ και σε αυτήν την επταετία να έχει καρπωθεί 131 γκολ και 95 ασίστ σε 339 αγώνες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ