ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Τσέλσι κορυφαίος σύλλογος της χρονιάς, η Μπαρτσελόνα στις γυναίκες

Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν στο Λιγκ Καπ
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν στο Λιγκ Καπ Ⓒ 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Η Τσέλσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στα Globe Soccer Awards όσον αφορά σε συλλογικό επίπεδο, με τη πρωταθλήτρια Ευρώπης του Τόμας Τούχελ να κερδίζει το βραβείο της καλύτερης ομάδας για το 2021. Πρωτιά για την Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ κατέκτησε την Ευρώπη πριν από λίγους μήνες σηκώνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League και λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2021 ανέβηκε σε μία ακόμα αξιοσημείωτη κορυφή.

Αυτή που αφορά τα Globe Soccer Awards, θεσμό που έφτασε αισίως στον 16ο χρόνο ζωής του, με τους Λονδρέζους να ψηφίζονται ως η καλύτερη ομάδα της χρονιάς σε συλλογικό επίπεδο.

Επιτυχία που αποκτάει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς πως οι μπλε είχαν ισχυρούς συνυποψηφίους για το εν λόγω βραβείο που ήταν οι εξής: Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο, Φλαμένγκο, Αλ Αχλί και Αλ Χιλάλ

Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο γυναικών, το βραβείο για τον καλύτερο σύλλογο μέσα στο 2021 πήρε η Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της Καταλωνίας να τα σαρώνει όλα τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη με την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ