ΤΣΕΛΣΙ

Η Τσέλσι απέσυρε το αίτημα να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας με τη Μίντλεσμπρο

Οι φίλαθλοι της Τσέλσι σε αγώνα της ομάδας τους
Οι φίλαθλοι της Τσέλσι σε αγώνα της ομάδας τους © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Τσέλσι απέσυρε το αίτημα να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι της με τη Μίντλεσμπρο στο κύπελλο, ύστερα από γενική κατακραυγή.

Η Τσέλσι απέσυρε το αίτημα να διεξαχθεί ο αγώνας της με τη Μίντλεσμπρο στο "Ρίβερσαϊντ" για το Κύπελλο Αγγλίας χωρίς φιλάθλους "για λόγους αθλητικής ακεραιότητας", όπως εξηγούσε σχετικά. Η γενική κατακραυγή που ακολούθησε την εκδήλωση της επιθυμίας οδήγησε σε στροφή 180 μοιρών τους "μπλε".

Ήταν το δεύτερο αίτημά τους προς την FA, με το πρώτο να αφορά την παρουσία ορισμένων φιλάθλων της στις κερκίδες, παρά τη σχετική απαγόρευση που υπάρχει ύστερα από τα κυβερνητικά μέτρα κατά του Ρομάν Αμπράμοβιτς.

"Αθλητική ακεραιότητα και Τσέλσι είναι λέξεις που δεν πηγαίνουν στην ίδια φράση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της "Μπόρο", Στιβ Γκίμπσον, στο talkSPORT, ως αντίδραση στο αίτημα της Τσέλσι.

Ακόμα και κυβερνητικές πηγές επέκριναν αυτό το αίτημα και εξηγούσαν ότι τα μέτρα αφορούν τον ιδιοκτήτη ο οποίος "βοηθάει έναν πολέμαρχο" και δεν έχουν να κάνουν με το σύλλογο ή τους φιλάθλους του.

Η FA με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για τη μεταστροφή της Τσέλσι και σημείωσε ότι συνεχίζονται "οι συζητήσεις με Τσέλσι, Premier League και την κυβέρνηση για να βρεθεί λύση ώστε τόσο οι φίλοι της Τσέλσι να πηγαίνουν στους αγώνες όσο και οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι στο 'Στάμφορντ Μπριτζ', αλλά χωρίς να αρθούν οι κυρώσεις".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ