ΤΟΤΕΝΑΜ

Η Τότεναμ δίνει τεράστιο συμβόλαιο στον Κέιν για να τον κρατήσει

Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League με αντίπαλο την Λίβερπουλ | 30 Απριλίου 2023
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ σε ματς της Premier League με αντίπαλο την Λίβερπουλ | 30 Απριλίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η Τότεναμ θα καταθέσει νέα τεράστια πρόταση στον Χάρι Κέιν, για να τον πείσει να μείνει στην ομάδα, και σύμφωνα με την Telegraph θα του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 24,3 εκατ. ευρώ.

Η Μπάγερν κατέθεσε δεύτερη, βελτιωμένη πρόταση στην Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν, όμως την ίδια ώρα η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου συνεχίζει από τη μεριά της την πίεση.

Οι Λονδρέζοι σύμφωνα με την Telegraph θα καταθέσουν νέα τεράστια προσφορά στον αρχηγό της ομάδας, για να τον πείσει να μείνει στην ομάδα.

Το νέο συμβόλαιο θα έχει αυξημένες αποδοχές, με τις απολαβές του 29χρονου να φτάνουν περίπου τα 24,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο, μία προσφορά που ελπίζουν να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στο Λονδίνο.

Μάλιστα, ο νέος προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ποστέκογλου αναμένεται τις επόμενες μέρες να συναντηθεί με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να του αναλύσει το πλάνο του.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ