ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η "tortura" των Καραγκούνη και Σάντος

Η "tortura" των Καραγκούνη και Σάντος
Σάντος

Οι δύσκολες στιγμές του Φερνάντο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος με το μαχαίρι να του…γαργαλά τον λαιμό από τα άγουρα στάδια της σεζόν ανέλαβε στωικά όλες τις ευθύνες.
Με εκείνη την ιώβεια έκφραση στο πρόσωπο του το Σάββατο το βράδυ υπέμεινε αγόγγυστα τις με ρυθμό…ούζι ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις ευθύνες του που του αναλογούν για τον αποκλεισμό από την Βαρζίμ στον έκτο γύρο του κυπέλλου Πορτογαλίας.

« Είχαμε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και δεν τα καταφέραμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ευθύνη ανήκει στον προπονητή» έλεγε ο Σάντος ενώ άκουγε το πριόνισμα της καρέκλας του, συνοδεία της «Tortura» (βάσανα) από την Σακίρα.

Η Μπενφίκα έπειτα από τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ επαναπροσδιόρισε τους στόχους της, ιεραρχώντας ως νούμερο 1 την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης με ανατρέψιμη διαφορά τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Πόρτο.

Το κλίμα πάντως στη φωλιά των «αετών της Λισαβόνας» είναι έκρυθμο. Σήμερα η ομάδα συγκεντρώθηκε στο Σειχάλ για την πρωινή προπόνηση της που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Εκεί βρισκόταν και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος υποφέρει…διπλά.

Εκτός από την πτώση της ομάδας του που την παρακολουθεί ως απλός παρατηρητής προσπαθεί να ξεπεράσει και την επώδυνη αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες.








TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ