ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συζυγος του Λιβάγια αποθέωσε τον Μουρίνιο για την "πληρωμένη" απάντηση στον Κασάνο

Η συζυγος του Λιβάγια αποθέωσε τον Μουρίνιο για την "πληρωμένη" απάντηση στον Κασάνο

Η κόντρα του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Αντόνιο Κασάνο έβαλε στο κάδρο και τον Μάρκο Λιβάγια, με τη σύντροφο του πρώην φορ της ΑΕΚ να "παρεμβαίνει" και να σχολιάζει με ιδιαίτερο τρόπο στο Instagram τα λεγόμενα του Special One.

Ο Αντόνιο Κασάνο θέλησε να... πιάσει στο στόμα του τον Ζοζέ Μουρίνιο δίνοντας συμβουλή στην Ρεάλ να μην προτιμήσει τη λύση του Πορτογάλου σε περίπτωση αποχώρησης του Κάρλο Αντσελότι και ο Πορτογάλος φρόντισε να δώσει την απάντησή του στον "Φανταντόνιο", που ήταν κάτι παραπάνω από σκληρή.

"Ο Κασάνο έπαιξε στη Ρόμα, την Ίντερ και τη Ρεάλ: στη Μαδρίτη τον θυμούνται για το μπουφάν του, με τη Ρόμα κατέκτησε ένα Σούπερ Καπ χωρίς να παίξει και στην Ίντερ δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το Κύπελλο Λομβαρδίας.

Ξέρεις τι κέρδισα με την Ίντερ, τη Ρεάλ και Ρόμα. Αυτός έχει πρόβλημα μαζί μου, όχι εγώ με αυτόν. Πες του ένα πράγμα: "Πρόσεχε Αντόνιο, είσαι 40 και εγώ 60, στη ζωή αν προσπαθείς συνέχεια να συγκρούεσαι, εμφανίζεται μπροστά σου ένας Μάρκο Λιβάγια και δεν διασκεδάζεις και τόσο", είπε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο στο φινάλε του Τορίνο - Ρόμα, με την αναφορά του στον Μάρκο Λιβάγια να βάζει φωτιά στα social media.

Η συζυγος του Λιβάγια αποθέωσε τον Μουρίνιο για την "πληρωμένη" απάντηση στον Κασάνο
PRINT SCREEN

Το εντυπωσιακό είναι πως "θέση" στο όλο ζήτημα που προέκυψε πήρε και η σύζυγος του πρώην φορ της ΑΕΚ και μητέρα των δύο παιδιών του, Ίρις Ράιτσιτς, με το πανέμορφο μοντέλο να αναδημοσιεύει τις δηλώσεις του Μουρίνιο μέσω Instastory και να τις συνοδεύει με δύο emoticon.

Το πρώτο ήταν ένα χαμογελαστό πρόσωπο και το δεύτερο ήταν... παλαμάκια αποθέωσης, με την σύντροφο του Λιβάγια να δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως συμφωνεί απόλυτα με τα όσα υποστήριξε ο Μουρίνιο βγάζοντας στη σέντρα τον Κασάνο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ