STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η συνέντευξη Τύπου του Πανσερραϊκός- ΑΕΛ

Η συνέντευξη Τύπου του Πανσερραϊκός- ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Η νίκη επί της ΑΕΛ θα βοηθήσει πολύ τον Πανσερραϊκό για την συνέχεια του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Παπακώστας: "Η αποβολή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα"

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του έμεινε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός του Πανσερραϊκού, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας πως η νίκη αυτή θα βοηθήσει πολύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την κατάκτηση της νίκης που πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και τώρα με τη νίκη αυτή θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και βάλουμε στην ομάδα τους παίκτες που ήρθαν αργά στην ομάδα μας.

Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να πάρουμε κι άλλους βαθμούς, αν και σήμερα πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να "καθαρίσουμε" το παιχνίδι πιο νωρίς
", είπε χαρακτηριατικά ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς στην συνέντευξη Τύπου.

Παπακώστας: "Η αποβολή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα"

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Παπακώστας, στάθηκε στην αποβολή του Ιγκλέσιας, τονίζοντας πως αυτή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

" Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Μέχρι την αποβολή το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό. Μετά την αποβολή είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ παίζοντας καλύτερα από τον αντίπαλο. Δυστυχώς, όμως, στη μία και μόνο φάση που απειληθήκαμε δεν αντιδράσαμε σωστά και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο β' προσπαθήσαμε καταρχήν να μη δεχτούμε γκολ και κατά δεύτερον να σκοράρουμε για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι.

Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις το πρώτο κομμάτι, ειδικά όταν παίζεις με δέκα παίκτες. Δεν απειληθήκαμε, αλλά και από την άλλη δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που θα θέλαμε. Οι παίκτες έδωσαν 100% ειδικά από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες. Η επόμενη μέρα έχει μεγαλύτερη σημασία
", είπε αρχικά και απάντησε στις ερωτήσεις που δέχθηκε.

Πως κρίνετε την εικόνα του Πανσερραϊκού. Βλέπετε μια ομάδα βελτιωμένη σε σχέση με την εποχή που ήσασταν εσείς προπονητής; " Δεν θέλω να κρίνω άλλη ομάδα, γιατί δεν την παρακολουθώ από κοντά. Είναι πάντως, μια καλή ομάδα. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους βαθμούς. Το γεγονός ότι μείναμε με 10 παίκτες διαμόρφωσε και το αποτέλεσμα".

Εξηγήστε μας το σκεπτικό των αλλαγών που κάνατε, όταν βγάλατε δύο παίκτες από το κέντρο που βοηθούν στην ανάπτυξη και περάσατε δύο επιθετικογενείς: " Προσπαθήσαμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι για μεγαλύτερο διάστημα. Προσπαθήσαμε να βρούμε περισσότερα τρεξίματα και επιθετικές λύσεις. Με τον Μπλάζεκ στη φυσική του θέση και τον Σίμιτς που είναι πιο γρήγορος στη φάση. Μετά ανορθόδοξα στα τελευταία λεπτά φεραμε και τον Νταμπίζα στην περιοχή, αφού ο αντίπαλος δεν βγήκε από την περιοχή".

Στη φάση του γκολ ζητήσατε να γίνει φάουλ; " Δεν έπρεπε να δώσουμε τόσο χώρο. Δεν έγινε φάουλ, δυστυχώς. Αλλά μέσα στο γήπεδο την ώρα της φάσης δεν είναι εύκολο να ακουστείς. Είναι έμπειροι και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις".

5 αγωνιστικές 5 βαθμοί. Την περασμένη Κυριακή αναλάβατε την ευθύνη. Σήμερα; " Είναι μια δύσκολη μέρα. Ήρθαμε να πάρουμε κάτι, η εξέλιξη του παιχνιδιού δε μας βοήθησε. Δεν μπορέσαμε στις 3 κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Να συγκεντρωθούμε για να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια".

Για τη συμμετοχή του Μετίν; " Έχασε μόλις δύο προπονήσεις. Στην τελευταία ήταν εντάξει. Δεν είναι η όχι πρώτη φορά που παίζει με αυτές τις συνθήκες".

Μόλις 2 γκολ στους πρώτους 5 αγώνες. Τι γίνεται με το πρόβλημα της αποτελεσματικότητας; Επίσης, θα θέλαμε ένα σχόλιο για την αποβολή του Ιγκλέσιας: " Δεν έχω πλήρη εικόνα. Απλώς σπρώχτηκαν και οι δύο πάνω στη φάση. Αν η πληροφόρησή μου είναι σωστή, νομίζω ότι η κίτρινη είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση. Η αποβολή καθόρισε και το αποτέλεσμα. Αλλάξαμε θέση στον Μπλάζεκ, βάζοντάς τον πίσω από Κουζάν για να βρούμε ταχύτητα. Δυστυχώς στις τρεις κλασικές ευκαιρίες δεν μπορέσαμε να πάρουμε το προβάδισμα. Κι αυτό ήταν καθοριστικό".

Τι φταίει τελικά και η ομάδα έχει πρόβλημα στο γκολ; " Σήμερα αλλάξαμε λίγο βάζοντας, δύο επιθετικούς και τον Τουμέρ να έρχεται από πίσω ως τρίτος. Ήταν πολύ δύσκολο να βγούμε μπροστά με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά είχαμε σωστή ανάπτυξη, δημιουργήσαμε, αλλά θέλει και λίγο τύχη".

Σας αγγίζει η προπονητολογία; Αισθάνεστε ασφαλής στη θέση σας; " Δεν το γνωρίζω. Κρίνω ότι η εγκατάλειψη δεν είναι σωστή. Από την άλλη δεν είμαι ένας προπονητής που κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του. Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες αστάθμητοι και εσωτερικοί που δημιουργούν πρόβλημα στην προσπάθεια. Όπως για παράδειγμα η αδυναμία στο σκοράρισμα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ