STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η συνέντευξη Τύπου του ΑΕΚ- Αστέρας Τρίπολης

Η συνέντευξη Τύπου του ΑΕΚ- Αστέρας Τρίπολης
INTIME SPORTS

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε στην συνέντευξη Τύπου, πως το πέναλτι είναι ένα... κομμάτι του παιχνιδιού, χωρίς να αναφερθεί περισσότερο. Αδικημένοι αισθάνονται από τον βαθμό της ισοπαλίας οι Αρκάδες

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά όχι από το αποτέλεσμα ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως δεν θέλει να σχολιάσει την διαιτησία του κ. Κουκουλάκη.

Στην αρχική του τοποθέτηση για τον αγώνα, ο κ. Μπάγεβιτς ανέφερε: " Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αλλάξαμε μερικούς παίκτες λόγο κούρασης, να είμαστε πιο "φρέσκοι" σε αυτό το παιχνίδι. Δεν παίξαμε άσχημα. Δεχθήκαμε γκολ μετά από δύο επιθέσεις τους. όταν χάνεις ευκαιρίες, σε τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δεν έχουμε και τύχη καθόλου - για τα γκολ, λέω.

Ό,τι μπορούσαμε καλύτερα κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες και στο 2-0 τα έδωσαν όλα και ισοφαρίσαμε. Ένα παιχνίδι που ήταν χαμένο. Δεν έχω μιλήσει για διαιτησία ποτέ. Δεν μου αρέσει. Θα πω μόνο ένα πράγμα: Το πέναλτι είναι ένα... κομμάτι του παιχνιδιού κι αν είναι αλήθεια αυτό που μου λένε, τι να πω; Δεν θέλω να πω τίποτα. Μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει. Τώρα μιλάω περισσότερο για τους παίκτες όχι για τον εαυτό μου. Αυτοί κάνουν μεγάλη προσπάθεια
".

Για την αντίδραση της ΑΕΚ όταν νιώθει πίεση ανέφερε: " Θα κάνουμε προσπάθεια κι αν χάνουμε κι αν κερδίζουμε. Από αρχή προσπαθήσαμε και δεχθήκαμε γκολ. Δεν μπορείς ποτέ να βάλεις αυτή την προσπάθεια που είχαμε τα τελευταία 5 λεπτά. Από κόρνερ δεχθήκαμε γκολ, είχαμε και στο πρώτο ημίχρονο ευκαιρίες να βάλουμε στο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ένα δοκάρι. Αν κάποιος φταίει εγώ είμαι ο πρώτος. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες".

Για την απόδοση του Μπλάνκο: " Είμαι ευχαριστημένος από όλους. Μερικοί θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα".

Για το πρόβλημα που υπήρχε στο κέντρο τόνισε: " Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο, γιατί κάθε φορά που χάναμε τη μπάλα περνούσαν εύκολα. Δεν είχαμε σωστά τακτικά θέματα, αλλά πρέπει να ρισκάρεις. Δεν είχαμε σοβαρό πρόβλημα.

Από το κέντρο και κάτω ήμασταν εντάξει. Από την αρχή προσπαθούμε με όλη τη δύναμή μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ένα στοιχείο που έχουμε είναι ότι δεν τα παρατάμε. Ότι μπορούμε παίζουμε 90 λεπτά
".

Τέλος, για το αν υπάρχει εναλλακτική λύση για την θέση του Λυμπερόπουλου είπε: " Έχουμε κατά νου τον Τζιμπούρ και τον Μπλάνκο. Όπως είναι επίσης ο Ρότζερ ή ο Έντερ. Αυτοί οι δύο δύσκολα μπορούν να παίξουν τώρα εκεί.

Σκέφτηκα πολύ να παίξω με δύο σέντερ φορ ή με έναν από αυτούς. Έπαιξα με δύο σέντερ φορ. Ο Μπλάνκο πίεζε προσπαθούσε. Μπορεί και ο Σκόκο να παίζει πίσω από τον φορ, μπορεί και με άλλη ποιότητα. Πιστεύω ότι και ο Γκερέιρο μπορεί να παίξει. Δεν του έχω δώσει πολλές ευκαιρίες, με όλα αυτά που έχουν γίνε
ι".

Βλάχος: "Αισθανόμαστε αδικημένοι από τον βαθμό"

Από την άλλη, πλευρά, αδικημένοι αισθάνονται στον Αστέρα Τρίπολης με τον βαθμό της ισοπαλίας, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Βλάχο.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας, τόνισε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου: " Είναι λίγο περίεργο μετά το μας με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να αισθανόμαστε αδικημένοι από τον βαθμό που πήραμε. Σίγουρα είναι καλός ο βαθμός, όμως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο. Η εμφάνιση που έκαναν και πάλι τα παιδιά, ήταν συγκλονιστική.

Είμαι χαρούμενος γιατί μέσα στο γήπεδο βγαίνουν αυτά που δουλεύουμε. Ο βαθμός σίγουρα είναι υπερπολίτιμος στην προσπάθεια που κάνουμε για να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία. Ξέρετε τα αισθήματα μου για αυτή την ομάδα και θέλω να της ευχηθώ καλή επιτυχία και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και να συνεχίσει με νίκες
" και πρόσθεσε:

" Ελέγξαμε το κέντρο. Εκεί είχαμε υπεροπλία και κερδίσαμε όλες τις μάχες. Τα αποτελέσματα συνήθως κρίνονται στον χώρο του κέντρου και νομίζω ότι σε αυτόν τον τομέα ήμασταν καλύτεροι και για αυτό πήραμε το αποτέλεσμα αυτό. Νομίζω λοιπόν ότι το παιχνίδι χάθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι και όχι στην φυσική κατάσταση. Είδατε ότι την ώρα που πήγα να φρεσκάρω την ομάδα, εκεί η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει".

Για τον νεαρό Φουρτούνη, ο κ. Βλάχος ανέφερε: " Είπα και την περασμένη εβδομάδα. Θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα. Είναι γρήγορος, δυνατός παίζει σε πολλές θέσεις και το σημαντικότερο είναι ότι έχει ποδοσφαιρικό θράσος. Θεωρώ ότι αν κρατήσει αυτό το μυαλό, πολύ γρήγορα θα υπάρξουν προτάσεις από μεγάλες ομάδες".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ