STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η συνέντευξη Τύπου Ουζουνίδη-Τσιώλη

Δίκαιο χαρακτήρισε το 0-0 ο Σάκης Τσιώλης, αν και δήλωσε πικραμένος που η ομάδα του έχασε ευκαιρίες στο τέλος.

Από την πλευρά του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα μη επιθυμητό, ενώ ζήτησε περισσότερα από την επίθεσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Σάκης Τσιώλης (προπονητής Ολυμπιακός Βόλου):
" Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αν και πάντα μένει η πικρία γιατί η ομάδα που χάνει τελευταία τις ευκαιρίες, έχει πίκρα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν ψηλά και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις. Από τη στιγμή που στο πρώτο μέρος δεν δεχτήκαμε γκολ, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι με την είσοδο του Μάριο Μπρέσκα να μας βοήθησε πολύ.

Το σημαντικό είναι ότι με δυνατές απουσίες, του Μόνχε και του Ούμπιντες κυρίως, τα παιδιά που μπήκαν στη θέση τους ήταν καλοί. Από την στιγμή που έχουμε κάνει δύο περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια, τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια στην έδρα μας μιας και από τα τέσσερα, τα τρία είναι στην έδρα μας. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Από μόνοι τους οι παίκτες πήγανε πίσω μιας και υπήρχε και η πίεση από τον Ηρακλή. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ήμασταν μια καλή ομάδα. Έχουμε οργάνωση ως ομάδα και με τον κόσμο να είναι η δύναμή μας. Στόχος μας είναι οι 20 βαθμοί στον πρώτο γύρο και πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε
".

Μαρίνος Ουζουνίδης (προπονητής Ηρακλή):
" Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν το επιθυμητό για μας. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ήταν ένα διάστημα που θα έπρεπε να προηγηθούμε στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όχι μόνο δεν μπήκαμε καλά αλλά συνεχίσαμε ακόμη χειρότερα. Κάναμε κάποιες αλλαγές για να βοηθήσουμε την ομάδα, να δώσουμε κινητικότητα, περισσότερη κίνηση και όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά νομίζω ότι πήγαμε δύο ταχύτητες πιο πίσω. Έτσι όπως εξελισσόταν το παιχνίδι φαινόταν ότι πιο εύκολα θα δεχτούμε γκολ παρά να βάλουμε.

Εδώ και αρκετές αγωνιστικές οι κινήσεις που κάνουμε δεν μας βοηθάνε και αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει αλλά θα πρέπει να προβληματίσει και αυτούς που μπαίνουν. Να δίνουν περισσότερα. Οι ισοπαλίες στο Πρωτάθλημα δεν λένε τίποτα. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια αν και σήμερα είχαμε προβλήματα.

Δεν φτάνει η αμυντική λειτουργία της ομάδας, αφού περιμένουμε περισσότερα από την επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έγινε χειρότερη. Κοιτάμε μπροστά αλλά χρειάζεται περισσότερη βοήθεια από κάποιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν περισσότερη βοήθεια
".

Για το δίδυμο Βέλλιου-Γιάκομπ είπε: " Από ό,τι φαίνεται δεν πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτό τοπ σύστημα, το 4-4-2 παρά το ότι ζήτησα από τον έναν να παίζει λίγο πιο πίσω. Προτιμώ να έχω έναν πιο γρήγορο παίκτη δίπλα στον Βίκτορ".

Για τις χαμένες ευκαιρίες σημείωσε: " Είχαμε ευκαιρίες δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτό, δεν μπορούμε να μάθουμε τον άλλον να βάζει γκολ. Θα δουλέψουμε όμως στο τελείωμα των φάσεων.

Οι μπάλες δεν πάνε καλά στον Γιάκομπ στη μεγάλη περιοχή. Δεν μπαίνει δηλαδή στη μονομαχία που εκεί είναι δυνατός. Δεν περνάνε οι πάσες. Δεν είναι όμως πρόβλημα ενός παίκτη. Σήμερα στο πρώτο μέρος μπορούσανε να το βάλουνε άλλοι το γκολ. Εμένα δεν με νοιάζει να το βάζει ο Γιάκομπ. Ας το βάλει άλλος
".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ