ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η συνάντηση φέρνει εξελίξεις

Η συνάντηση φέρνει εξελίξεις
Κόκκαλης, Κετσπάγια

Εν αναμονή της συνάντησης Κόκκαλη-Κετσπάγια. Ενσωματώθηκαν Μέλμπεργκ & Λεντέσμα

Εν αναμονή της συνάντησης

Στην προηγούμενη συνάντησή τους, αποφάσισαν από κοινού την απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ και την αγορά των δικαιωμάτων του Ματ Ντάρμπισιρ. Και ο Ολυμπιακός έφερε εις πέρας και τις δύο αποστολές, που μόνο εύκολες δεν ήταν και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη με την πορεία που είχαν οι διαπραγματεύσεις με Γιουβέντους και Μπλάκμπερν, αντίστοιχα.

Το νέο τετ α τετ των δύο πλευρών πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέχρι την Πέμπτη (9/7), αφού την Παρασκευή (10/7) η ερυθρόλευκη αποστολή αναχωρεί για το Έρμελο της Ολλανδίας, με πιθανότερη εκδοχή την Τρίτη (7/7). Μία συνάντηση που αναμένεται να σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Να σημειωθεί πως ο Σωκράτης Κόκκαλης επρόκειτο να δώσει το "παρών" στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη τη Δευτέρα (6/7), αλλά τελικά δεν πήγε στην προπόνηση.

Τα "θέλω" του Γεωργιανού προπονητή είναι γνωστά και ξεκάθαρα. Ο Κιμ Κάλστρομ και ένας επιθετικός περιοχής. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν "καίγεται" άμεσα για αριστερό μέσο (αντίθετα θεωρεί επιτακτική την ανάγκη για τη μεταγραφή ενός χαφ με οργανωτικά καθήκοντα), αλλά είναι δεδομένο πως ο σύλλογος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, η οποία έχει μείνει γυμνή μετά την αποχώρηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από την ενεργό δράση.

Ο Σουηδός μέσος της Λιόν είναι η άμεση προτεραιότητα των Πειραιωτών και ο διακαής πόθος του Κετσπάγια για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Η παραχώρηση του Φερνάντο Μπελούτσι φέρνει "ζεστό" χρήμα και ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ, που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον νταμπλούχο Ελλάδας. Και η επιθυμία του διεθνούς ποδοσφαιριστή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

Δέκα ημέρες εκτός οι Γκαλέτι και Ντάρμπισιρ

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στα φιλικά ματς επί ολλανδικού εδάφους χωρίς τους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ματ Ντάρμπισιρ. Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/7) σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, ενώ εξετάστηκαν και από τον Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου.

Ο Γκαλέτι, που έχει μία σύσπαση στον πρόσθιο κνημιαίο αριστερά, θα ακολουθήσει πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση για διάστημα περίπου επτά με δέκα ημερών, ενώ ο Ντάρμπισιρ θα ακολουθήσει, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης για διάστημα περίπου δέκα ημερών.

Ενσωματώθηκαν οι Μέλμπεργκ και Λεντέσμα

Την πρώτη τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, μετά την επιστροφή τους από το Ζέεφελντ της Αυστρίας, πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το απόγευμα της Δευτέρας (6/7, 19:30).

Υπήρχαν, όμως, δύο νέα πρόσωπα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Όλοφ Μέλμπεργκ, είχε την πρώτη γνωριμία με το προπονητικό επιτελείο και τους νέους συμπαίκτες του. Παράλληλα, ο Κριστιάν Λεντέσμα, ύστερα από ένα χρόνο στην πατρίδα του αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού στη Σαν Λορέντζο, επέστρεψε στην πειραϊκή ομάδα, στην οποία έπαιξε την αγωνιστική περίοδο 2007/08.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Με την ομάδα προπονήθηκαν κανονικά ο Λεντέσμα και οι Νικλητσιώτης, Σοϊλέδης, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική μεσογειακή ομάδα. Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός άσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με τρέξιμο.

Κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Ντιόγκο, ενώ οι Ντάρμπισιρ και Γκαλέτι ακολούθησαν πρόγραμμα με θεραπεία, ενώ από την Τρίτη (7/7) θα ξεκινήσουν ο πρώτος ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ο δεύτερος πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση.

Με άδεια για προσωπικό λόγο απουσίασε από την προπόνηση ο Μήτρογλου, ενώ ο Στολτίδης, που δεν πρόλαβε από την αρχή της την προπόνηση, λόγω καθυστέρησης της πτήσης του από Θεσσαλονίκη, έκανε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Την Τρίτη (7/7) οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν δύο φορές. Στις 09:30 το πρωί και στις 19:30 το απόγευμα. Το πρόγραμμα των προπονήσεων μέχρι και την Παρασκευή (10/7), που θα αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία, περιλαμβάνει για την Τετάρτη (8/7) μία προπόνηση (19:30), για την Πέμπτη (9/7) δύο προπονήσεις (09:30 και 19:30) και για την Παρασκευή (10/7) προπόνηση στις 09:30 το πρωί, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για το Άμστερνταμ και με τελικό προορισμό το αθλητικό κέντρο του Έρμελο.



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ