ΕΠΟ

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον θάνατο του Ανδρέα Μιχαλόπουλου

Ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος
Ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος INTIME

Η ΕΠΟ αποχαιρέτησε τον θρύλο της Παναχαϊκής, Ανδρέα Μιχαλόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών το απόγευμα της Τρίτης (4/1) στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Το απόγευμα της Τρίτης (4/1) σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, ο θρύλος της Παναχαϊκής, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας. Η ΕΠΟ θέλησε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου που αποτέλεσε τη "σημαία" της ομάδας της Πάτρας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Ανδρέα Μιχαλόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων από τον Οκτώβριο του 2000 έως τον Μάιο του 2002, την οποία οδήγησε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2002 επί ελβετικού εδάφους, ενώ ως ποδοσφαιριστής ήταν διεθνής με την Εθνική Ανδρών και την Εθνική Ελπίδων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ