PREMIER LEAGUE

Η συγκλονιστική μάχη του τίτλου

Η συγκλονιστική μάχη του τίτλου

Η Μάντσεστερ Σίτι κρατάει την τύχη στα χέρια της μετά και τη μεγάλη νίκη της απέναντι στην Έβερτον με 2-3, αφού αν πάρει τα ματς που απομένουν, θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο, αλλά και το πως έχει η βαθμολογία στην κορυφή.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι με 2-3 και είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει δυο αγώνες στην έδρα της και αν τους πάρει, τότε στέφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια εκτός ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ απροόπτου.

Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ περιμένει "στραβοπάτημα" των "Πολιτών" και φυσικά να μην έχει η ίδια κάποια βαθμολογική απώλεια μέχρι το φινάλε όπως είχε συμβεί με την Τσέλσι στο "Άνφιλντ". Στην ισοβαθμία μετράει η διαφορά των γκολ και ήδη η Σίτι έχει προβάδισμα 9 τερμάτων έναντι των "ρεντς". Απίθανο να αλλάξει η κατάσταση στη διαφορά τερμάτων. Το συγκλονιστικό που λέγαμε πιο πάνω.

Όσον αφορά την ομάδα του Μουρίνιο, για να ελπίζει για τον τίτλο, θέλει απώλειες και των δύο μονομάχων και φυσικά να μην "στραβοπατήσει" η ίδια.

Η βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι 80 +59

Λίβερπουλ 80 +50

Τσέλσι 78 +43

Το πρόγραμμα

37η αγωνιστική

04/05 Τσέλσι - Νόριτς

05/05 Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ

07/05 Μάντσεστερ Σίτι - Αστον Βίλα (εξ' αναβολής)

Τελευταία αγωνιστική (11/05)

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ

Κάρντιφ - Τσέλσι

Λίβερπουλ - Νιούκαστλ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ