EURO 2020

Η συγκίνηση του Μάρκο Ρόσι: "Μοιάζω με μικρό παιδί σε λούνα παρκ"

Ο τεχνικός της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Γαλλία στο Euro 2020
Ο τεχνικός της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Γαλλία στο Euro 2020 PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο τεχνικός της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του μετά το 1-1 της Ουγγαρίας με την Γαλλία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι οπαδοί της ομάδας τον έκαναν να αισθάνεται σαν ένα μικρό παιδί στο λούνα παρκ.

Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση και έχοντας σύμμαχο το δυναμικό κοινό της, η Ουγγαρία κράτησε στο 1-1 την Γαλλία στην "Πούσκας Αρένα" και κάνει όνειρα ακόμα και για πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς του Euro 2020 ενόψει του τρίτου και τελευταίου αγώνα της για τον 6ο όμιλο, αυτόν απέναντι στην Γερμανία.

Η αποστολή της είναι πάρα πολύ δύσκολη, ωστόσο έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου της και ο Μάρκο Ρόσι δεν μπορούσε στη συνέντευξη Τύπου να κρύψει τα συναισθήματά χαράς που τον πλημμύριζαν.

"Τέτοιους οπαδούς δεν τους έχουν ούτε οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου. Είμαι συγκινημένος, σήμερα είναι μία από τις καλύτερες ημέρες της καριέρας μου.

Εγώ ένα τέτοιο σκηνικό όπως αυτό που στήθηκε στο γήπεδο κόντρα στην Γαλλία το έχω δει μόνο στην τηλεόραση, στα 56 μου χρόνια μου φαίνεται πως είμαι ένα μικρό παιδί σε λούνα παρκ", τόνισε ο Ιταλός που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς του στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Για να προσθέσει κατόπιν αναφορικά με το ματς με την Γερμανία: "Δεν είμαι τόσο ηλίθιος και κυρίως αλαζόνας για να πως ότι πάμε στο Μόναχο για να πάρουμε τη νίκη. Πηγαίνουμε με στόχο μία καλή εμφάνιση και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, μένοντας όμως προσγειωμένοι.

Είναι η ιστορία του κόσμου, όποιος έχει ταλέντο φτάνει στην κορυφή με μικρή προσπάθεια επειδή είναι ευλογημένος. Αντίθετα όποιος έχει λιγότερο ταλέντο όπως εγώ και κάποιοι παίκτες μου πρέπει να μαχόμαστε με νύχια και με δόντια για μία θέση στον ήλιο".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ