ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Sun κράζει τον Μουρίνιο και τον Στέρλινγκ!

Η Sun κράζει τον Μουρίνιο και τον Στέρλινγκ!

Οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ μπορεί να θριάμβευσαν με Γιουβέντους και Σαχτάρ, εντούτοις η Sun επιτέθηκε στον Μουρίνιο για την αντίδρασή του στο φινάλε του αγώνα και στον Στέρλινγκ για το πέσιμό του με τους Ουκρανούς στο πέναλτι που κέρδισε.

Άγριο κράξιμο της Sun στον Ζοζέ Μουρίνιο και τον Ραχίμ Στέρλινγκ για τις αντιδράσεις του σ τα παιχνίδια με Γιουβέντους και Σαχτάρ, όπου οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ θριάμβευσαν. Η εφημερίδα, η οποία συνήθως ασχολείται με gossip θέματα, αυτή την φορά επέλεξε να εστιάσει σε κάτι διαφορετικό και φαίνεται πως έχει δίκιο...

Από τη μια στηλίτευσε την στάση του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος μετά το φινάλε του αγώνα στο Τορίνο έπιασε το αυτί του σα να έλεγε "δεν σας ακούω". Ο Μπονούτσι είδε τη χειρονομία του τεχνικού της Γιουνάιτεντ και αφού τον πλησίασε, του ζήτησε εξηγήσεις. Στο σημείο βρέθηκε ο Άσλεϊ Γιανγκ για να υπερασπιστεί τον προπονητή του, όμως στον Μουρίνιο την "έπεσαν" και οι Μπεντανκούρ - Ντιμπάλα για τη συμπεριφορά που επέδειξε.

Παράλληλα, τα βάζει και με τον Άγγλο επιθετικό των Πολιτών, ο οποίος έπεσε μόνος του και πήρε πέναλτι με τους Ουκρανούς και ενώ το σκορ ήταν ήδη 1-0. Το θέμα είναι ότι δεν είπε στον διαιτητή ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση.

Μάλιστα, αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επιβλήθηκε... 5-0 και όχι 6-0, αν και αναφέρει πως ο Στέρλινγκ ζήτησε συγγνώμη μετά το ματς. Πάντως, εκείνη την ώρα έκανε την... πάπια. Εν ολίγοις, η αγγλική εφημερίδα τα έβαλε με "δικούς" της, ασχέτως αν οι ομάδες τους νίκησαν!

Η Sun κράζει τον Μουρίνιο και τον Στέρλινγκ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ