VIRAL

Η Σπάρτακ τρόλαρε τον Ρονάλντο και του έριξε κι εκείνη "πόρτα"

Ο Ρονάλντο απογοητευμένος μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σαουθάμπτον
Ο Ρονάλντο απογοητευμένος μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σαουθάμπτον © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Μπάγερν, Τσέλσι και Παρί έχουν απορρίψει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τη Σπάρτακ Μόσχας να τρολάρει τον Πορτογάλο σταρ, ρίχνοντάς του "πόρτα" σε μήνυμα (φανταστικό) που της έστειλε.

Κανείς δεν γνωρίζει που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως πρόθεσή του είναι η επόμενη χρονιά να τον βρει μακριά από το Ολντ Τράφορντ.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσεις οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις με διάφορες ομάδες και ήδη οι τρεις απ' αυτές έχουν δώσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρνητική απάντηση. Στις Μπάγερν, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν, έρχεται λοιπόν, να προστεθεί και μία τέταρτη ομάδα.

Ο λόγος για τη Σπάρτακ Μόσχας, η οποία θέλησε να τρολάρει τον 37χρονο. Έτσι, δημοσίευσε στο Twitter μία συνομιλία (φανταστική) που είχε με τον Ρονάλντο, στην οποία του έκλεινε κι εκείνη την "πόρτα".

"Πόνος ξανά, αλλά όχι για μας αυτή τη φορά", έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ομάδα είχε κάνει το αντίστροφο το περασμένο καλοκαίρι, με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και μπορούσε να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο ήθελε.

TAGS VIRAL ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ