ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η… σιωπή είναι χρυσός

Η…  σιωπή είναι χρυσός
INTIME SPORTS

Χωρίς παρουσία οπαδών και σε κλίμα ηρεμίας διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν τον τελικό στο ΟΑΚΑ. Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης αποχώρησε η αποστολή του "Δικέφαλου" από το στάδιο. (video)

Τα χαμόγελα του Μάρτενς και του Λάζαρ, η σιγουριά του Λίνο με χαρακτηριστική κίνηση του αντίχειρά του, τα πειράγματα του Νίνη στους συμπαίκτες του, ήταν τα μοναδικά μηνύματα της πίστης που υπάρχει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. (VIDEOS & PICS)

Κι αυτό γιατί η προπόνηση που ακολούθησε διεξήχθη μέσα σε κλίμα απόλυτης ηρεμίας, καθώς, ούτε οπαδοί του ΠΑΟΚ υπήρχαν για να κάνουν κερκίδα. Οι μοναδικοί θεατές της προπόνησης ήταν στελέχη της διοίκησης και σεκιούριτι που συζητούσαν διάφορα οργανωτικά ζητήματα.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα προπόνησης, αυτή άρχισε με ζέσταμα και ασκήσεις συναρμογής, συνεχίστηκε με πρόγραμμα που περιείχε εξάσκηση με μπάλα και σέντρες για τους τερματοφύλακες και στη συνέχεια, αφού αποχώρησαν οι δημοσιογράφοι, ζητήματα τακτικής και στημένες φάσεις.

Η…  σιωπή είναι χρυσός
INTIME SPORTS

Φαβορί ο Κίτσιου

Σε ό,τι αφορά στο σχήμα που θα κατεβάσει το Σάββατο ο Γεωργιάδης, οι τελευταίες πληροφορίες δίνουν προβάδισμα στον Στέλιο Κϊτσιου για τη θέση του τρίτου μέσου δίπλα στους Κάτσε και Λάζαρ.

Η…  σιωπή είναι χρυσός
INTIME SPORTS

Στην άμυνα μπροστά από το Γλύκο θα βρίσκονται οι Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλας, ενώ η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Στοχ, Λούκας στα άκρα και τον Σαλπιγγίδη στην επίθεση.

Βελτιώσεις και προβληματισμοί στο θέμα των οπαδών

Η…  σιωπή είναι χρυσός
INTIME SPORTS

Παράλληλα με την αγωνιστική προετοιμασία, συνεχίστηκαν οι επαφές με την Αστυνομία για να βελτιωθεί το πλάνο μετάβασης των οπαδών στο γήπεδο. Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δέχεται τελικά να μπουν και όσοι μετακινηθούν με βαν στην λεωφορειοπομπή. Αντίθετα, ένα πρόβλημα που παραμένει είναι η διάθεση των εισιτηρίων στους οπαδούς από τη Νότια Ελλάδα, αφού παρά τις συστάσεις της Αστυνομίας δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται απόψε.

Η…  σιωπή είναι χρυσός
INTIME SPORTS

Ένα άλλο ζήτημα που συζητείται είναι πώς θα κρεμαστούν τα πανό των εκδρομέων, καθώς τα προστατευτικά κάγκελα που έχουν τοποθετηθεί κάνουν πολύ δύσκολη την τοποθέτησή τους μέσα από την κερκίδα.

Η…  σιωπή είναι χρυσός
INTIME SPORTS

"Αστακός" η αποστολή

Λίγο πριν τις 20:00 αποχώρησε από το ΟΑΚΑ η αποστολή του ΠΑΟΚ, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία για τον τελικό του Σαββάτου (26/4). Τα δύο πούλμαν που μετέφεραν την αποστολή (το ένα είχε τους διοικούντες του ΠΑΟΚ και το άλλο μετέφερε την ομάδα) ήταν περικυκλωμένο από μηχανές της Αστυνομίας και ένα ΙΧ, ενώ τα πούλμαν ακολουθούσε και ένα λεωφορείο των ΜΑΤ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ