ΙΤΑΛΙΑ

Η Σιόν στο Τορίνο για Ντελ Πιέρο!

Η Σιόν στο Τορίνο για Ντελ Πιέρο!

Μετά από τον Τζενάρο Γκατούζο,η Σιον πηγαίνει για ένα ακόμα (μεγαλύτερο)... μπαμ από το Καμπιονάτο, αποκτώντας τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντίν, συνοδευόμενος από τον αθλητικό διευθυντή, Μάρκο Ντε Τζενάρο, έχει φτάσει εδώ και μερικές ώρες στο Τορίνο για να συναντήσει τον Στέφανο Ντελ Πιέρο, αδερφό και μάνατζερ του Αλεσάντρο.

Ο ισχυρός άνδρας της Σιόν θέλει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" και να εντάξει στο δυναμικό του ελβετικού συλλόγου την πρώην σημαία της Γιουβέντους, ο οποίος φέρεται από την πλευρά του να επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη παρά τις δελεαστικές προτάσεις από Ιαπωνία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ταϊλάνδη.

Η Σιόν στο Τορίνο για Ντελ Πιέρο!

Τα ίδια μέσα υπογραμμίζουν ότι οι άνθρωποι της Σιόν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο στον "Πιντουρίκιο", με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι η Σιόν είναι αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος στο ελβετικό πρωτάθλημα με 16 βαθμούς σε 7 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 5 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ