ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η Σάο Πάουλο Κυπελλούχος Βραζιλίας, το απίθανο ρεκόρ του Χάμες που έμεινε στον πάγκο

Οι παίκτες της Σάο Πάουλο πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας
Οι παίκτες της Σάο Πάουλο πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Βραζιλίας PRINT SCREEN

Η Σάο Πάουλο στέφθηκε Κυπελλούχος Βραζιλίας, με τον Χάμες Ροντρίγκες να μην αγωνίζεται στον δεύτερο αγώνα με τη Φλαμένγκο, αλλά να σημειώνει ένα απίθανο ρεκόρ.

Το Κύπελλο Βραζιλίας πήγε στα χέρια των παικτών της Σάο Πάουλο, η οποία αν κι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φλαμένγκο στη ρεβάνς, χάρη στη νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα στέφθηκε Κυπελλούχος.

Ο Μπρούνο Ενρίκε έδωσε το προβάδισμα στη Φλαμένγκο στο 44’, όμως στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ροντρίγκο Νέστορ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Ο Χάμες Ροντρίγκες, που δεν αγωνίστηκε λεπτό, με τον Ντοριβάλ Ζούνιορ να τον αφήνει στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι, πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο μετά από μία τριετία.

Κάπως έτσι ο Κολομβιανός σημείωσε ένα ρεκόρ, καθώς δεν έχει παίξει σε κανέναν από τους επτά τελευταίους τίτλους που κατέκτησε. Αυτοί ήταν με τη Ρεάλ στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2016, του Champions League το 2016 και του ισπανικού Σούπερ Καπ του 2020, καθώς και με την Μπάγερν στους τελικούς του Σούπερ Καπ το 2017 και του 2018, αλλά και στον τελικό Κυπέλλου το 2019.

Η τελευταία φορά που έπαιξε σε τελικό ήταν στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2016 με τη φανέλα των μερένγκες για 17 λεπτά.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ