SERIE A

Η Σαλερνιτάνα ανακοίνωσε τον νέο προπονητή των Μανωλά και Πασαλίδη

Ο Στέφανο Κολαντουόνο σε ματς της Serie A μεταξύ της Μίλαν και της Αταλάντα | 18 Ιανουαρίου 2015
Ο Στέφανο Κολαντουόνο σε ματς της Serie A μεταξύ της Μίλαν και της Αταλάντα | 18 Ιανουαρίου 2015 @2015 /LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Σαλερνιτάνα προχώρησε σε δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν, με τον Φάμπιο Λιβεράνι να αποχωρεί από το πόστο του και να τον αντικαθιστά ο Στέφανο Κολαντουόνο.

Η φετινή σεζόν εξελίσσεται μέχρι στιγμής εφιαλτική για την Σαλερνιτάνα, με την ομάδα από το Σαλέρνο να μετράει μόλις δύο νίκες στις πρώτες 29 αγωνιστικές της Serie A και το γεγονός αυτό να την φέρνει στην τελευταία θέση του πίνακα και στο -11 από τη γραμμή της σωτηρίας.

Όλο αυτό το σκηνικό μάλιστα ώθησε τους διοικούντες να αλλάξουν τον Πίπο Ιντζάγκι με τον Φάμπιο Λιβεράνι μεσούσης της σεζόν, με τη συγκεκριμένη κίνηση να μην αποδίδει και έτσι να έρχεται και δεύτερη αλλαγή προπονητή για την ομάδα του ιταλικού Νότου.

Αρχικά, υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει ο "Σούπερ Πίπο" στην τεχνική ηγεσία όμως αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε από τον ιδιοκτήτη Ντανίλο Ιερβολίνο και έτσι ενεργοποιήθηκε άμεσα το plan b, που έφερε ως νέο προπονητή για τους Στέλιο Μανωλά και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη τον Στέφανο Κολαντουόνο.

Αυτή είναι η τρίτη φορά στην καριέρα που θα αναλάβει τα ηνία της Σαλερνιτάνα μετά από τη σεζόν 2017-18 και από τη σεζόν 2021-22 (στην μεγάλη κατηγορία τότε), με τον Κολαντουόνο -ο οποίος μετράει 243 ματς στην προπονητική διαδρομή του σε επίπεδο Serie A- να δέχεται να καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και να ανακοινώνεται επίσημα την Τρίτη (19/03).

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ