ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ στο πλευρό των Αμπιντάλ και Μουαμπά

Η Ρεάλ στο πλευρό των Αμπιντάλ και Μουαμπά

Η Ρεάλ Μαδρίτης δίδαξε ποδοσφαιρικό πολιτισμό στο ματς με τη Μάλαγα, με τους παίκτες της να φορούν μπλουζάκια συμπαράστασης για τους Ερίκ Αμπιντάλ και Φαμπρίς Μουαμπά (photos+video).

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Ρεάλ έφυγαν απογοητευμένοι από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" μετά το ματς με τη Μάλαγα καθώς δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε (92' Καθόρλα), όμως σε ότι αφορά αυτό που προηγήθηκε πήραν "δέκα με τόνο".

Ο λόγος φυσικός για την ενέργειά τους να δείξουν τη συμπαράστασή τους προς του Ερίκ Αμπιντάλ και Φαμπρίς Μουαμπά λίγο πριν την πρώτη σέντρα, με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα και τον μέσο της Μπόλτον να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

"Κουράγιο Αμπιντάλ" ("Ánimo Abidal") ήταν το μήνυμα σε μπλουζάκια που φορούσαν αρκετοί άσοι των "μερένγκες", με τους υπόλοιπους να έχουν επιδεικνύουν T-shirts που έγραφαν "Γίνε γρήγορα καλά Μουαμπά" ("Get well soon Muamba").

Διαβάστε τις δηλώσεις των Ζοζέ Μουρίνιο και Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το Ρεάλ-Μάλαγα (1-1).

Να σημειωθεί πως ο Μουαμπά υπέστη καρδιακή προσβολή στο 41ο λεπτό της σαββατιάτικης αναμέτρησης Τότεναμ-Μπόλτον και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μοναδική εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Λονδίνου, ενώ ο Αμπιντάλ αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ύπατος.

Οι παίκτες της Ρεάλ έδειξαν πως το ποδόσφαιρο ενώνει

Η Ρεάλ στο πλευρό των Αμπιντάλ και Μουαμπά
Η Ρεάλ στο πλευρό των Αμπιντάλ και Μουαμπά
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ