ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ παρακολουθεί το νέο αστέρι της Αργεντινής, Χούλιαν Άλβαρες

Το νέο αστέρι της Αργεντινής και της Ρίβερ Πλέιτ, Χουλιάν Άλβαρεζ, στην αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς
Το νέο αστέρι της Αργεντινής και της Ρίβερ Πλέιτ, Χουλιάν Άλβαρεζ, στην αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς © 2021 NATACHA PISARENKO / AP IMAGES

Το νέο αστέρι του ποδοσφαίρου της Αργεντινής και της Ρίβερ Πλέιτ, Χούλιαν Άλβαρες, έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα με τις τρομερές επιδόσεις του και ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις ομάδες που παρακολουθεί από κοντά την περίπτωσή του.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ήδη οι ομάδες έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν το πλάνο τους για το πώς θα κινηθούν. Ο Χούλιαν Άλβαρες, το νέο ταλέντο που έχει αναδείξει το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που έχουν τραβήξει την προσοχή μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο 21χρονος άσος της Ρίβερ Πλέιτ με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του έχει βρεθεί στο επίκεντρο της Ευρώπης, με τη Marca να αναφέρει πως η Ρεάλ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του νεαρού Αργεντινού.

Ο Άλβαρεζ, ο οποίος έχει συμμετοχές και με την αλμπισελέστε, έχει σκοράρει 15 γκολ και έχει μοιράσει έξι ασίστ σε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Οι πιθανότητες να κάνει τον Ιανουάριο το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι πολλές, με τη ρήτρα του να ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ