ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ κινείται νομικά κατά της Μπαρτσελόνα, θα συμμετάσχει στην υπόθεση "Νεγκρέιρα"

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε ομιλία του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε ομιλία του στο Σαντιάγο Μπερναμπέου © 2019 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ρεάλ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως θα κινηθεί νομικά κατά της Μπαρτσελόνα και θα συμμετάσχει στην καταγγελία που κατέθεσαν οι Ισπανοί εισαγγελείς για την "υπόθεση Νεγκρέιρα".

Η Ρεάλ τοποθετήθηκε με ανακοίνωση για την "υπόθεση Νεγκρέιρα" και δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά της Μπαρτσελόνα για τις φερόμενες πληρωμές σε εταιρεία που ανήκει σε ανώτερο στέλεχος της διαιτησίας,

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για τη σοβαρότητα των γεγονότων και επαναλαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη της στη δράση της δικαιοσύνης και συμφώνησε ότι, προς υπεράσπιση των έννομων συμφερόντων της, θα συμμετάσχει στην καταγγελία μόλις ο δικαστής αναλάβει την υπόθεση".

Θυμίζουμε ότι ο Νεγκρέιρα φέρεται να έλαβε σχεδόν 7.000.000 ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018 για να έχει συμβουλευτικό ρόλο στην Μπαρτσελόνα για θέματα διαιτησίας, όπως υποστηρίζουν ο σύλλογος και ο διαιτητής.

Η δίωξη θα ασκηθεί μόνο εις βάρος του Μπαρτομέου από τους προέδρους της περιόδου στην οποία φέρονται να τελέστηκαν τα αδικήματα, διότι πριν από το 2010 δεν ίσχυε ο νόμος στον οποίο βασίζεται η δίωξη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ