ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ αποθεώνει τον... Κριστιάνο

Η Ρεάλ αποθεώνει τον... Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίσε κόντρα στη Σοθιεδάδ το 19ο χατ-τρικ του με τη φανέλα της Ρεάλ και απέσπασε τα διθυραμβικά σχόλια των συμπαικτών του. Αντσελότι: "Είναι εξωπραγματικός".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση από το ξεκίνημα (και) της φετινής σεζόν και αυτό το επιβεβαίωσε πανηγυρικά το απόγευμα του Σαββάτου, στην εντός έδρας αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στη Σοθιεδάδ.

Στα τρία τέρματα σταμάτησε ο CR7 κόντρα στους Βάσκους φτάνοντας έτσι τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα σε 13 αγωνιστικές, με τον Πορτογάλο να φτάνει στο 3ο φετινό χατ-τρικ με τη φανέλα των "μερένγκες" και 19ο συνολικά από το 2009 και μετά που πρωτοφόρεσε τα λευκά της "βασίλισσας".

Όπως ήταν λογικό, αποτέσε θέμα συζήτησης για τους ανθρώπους της ομάδας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, με τον Κάρλο Αντσελότι να σέρνει το χορό των κολακευτικών δηλώσεων.

"Αυτή τη στγμή ο Κριστιάνο είναι έξω από αυτόν τον πλανήτη. Παίζει με εκπληκτική σταθερότητα και πετυχαίνει πολλά γκολ.

Η Ρεάλ αποθεώνει τον... Κριστιάνο

Είναι δύσκολο να βρω λέξεις για να τον περιγράψω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 54χρονος τεχνικός, με τον γκολκίπερ Ντιέγκο Λόπεθ να συμπληρώνει:

"Είναι εκπληκτικός. Απόψε είδαμε, για μία ακόμα φορά, πόσο μοναδικός είναι. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε εδώ. Κάνει τη διαφορά κάθε ημέρα".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δεξιός μπακ της Ρεάλ, Ντάνιελ Καρβαχάλ: "Τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι. Το βλέπω σε κάθε προπόνηση. Αποδεικνύει πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για μένα και για πολλούς ανθρώπους".

Η Ρεάλ αποθεώνει τον... Κριστιάνο

Ποια είναι όμως η άποψη του μεγάλου σταρ της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, για την εικόνα της ομάδας του απέναντι στη Σοθιεδάδ και τους συμπαίκτες του;

"Ο Μπέιλ τα πηγαίνει πολύ καλά μαζί μας, με την ομάδα. Παίζει πολύ καλά και είμαι χαρούμενος στον αγωνιστικό χώρο μαζί του, με τον Καρίμ και τον Ντι Μαρία. Η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά χάρη στη δουλειά που κάνουμε".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ