ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ είπε "αντίο" στον Μπέιλ με μια θερμή ανακοίνωση

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης 2021 ALVARO BARRIENTOS / AP PHOTO

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχαιρέτησε τη Ρεάλ με μήνυμά του το πρωί της Τετάρτης και οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης έκαναν το ίδιο με δική τους θερμή ανακοίνωση, αφήνοντας εκτός κάδρου όσα είχαν συμβεί μεταξύ των δύο πλευρών. "Αντίο" και στον Ίσκο.

Η Ρεάλ αποχαιρέτησε δύο από τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληγαν το καλοκαίρι και εδώ και χρόνια αποτελούν "βαρίδι" για το σύλλογο, αφού δεν υπολογίζονται σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο ένας εξ αυτών είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος νωρίτερα μέσα στη μέρα είχε αποχαιρετήσει ο ίδιος τους Μαδριλένους με ένα θερμό μήνυμα. Οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης έπραξαν το ίδιο, αφήνοντας πίσω τα όσα δυσάρεστα είχαν προηγηθεί, λόγω της προκλητικής αδιαφορίας του Ουαλού επιθετικού για τις υποχρεώσεις των Μαδριλένων.

"Η Ρεάλ θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την αφοσίωση στον Γκάρεθ Μπέιλ, έναν ποδοσφαιριστή που είναι μέρος του θρύλου της ομάδας για πάντα", αρχίζει η ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει με τα επιτεύγματα τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας στην οποία κάποτε υπήρξε βασικό στέλεχος.

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: "Η Ρεάλ θα είναι πάντοτε το σπίτι του και ευχόμαστε σε εκείνον και την οικογένειά του καλή τύχη".

Μαζί με τον Μπέιλ, ο σύλλογος αποχαιρέτησε με ανακοίνωση και τον Ίσκο, ο οποίος αποκτήθηκε επίσης το καλοκαίρι του 2013, με συνέπεια να είναι παρών σε όλες τις επιτυχίες της ομάδας εντός κι εκτός συνόρων. Ο 30χρονος επιθετικός μέσος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου κι έχει πει ήδη το "αντίο" του στη Ρεάλ μέσω social media.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ