ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η πρόβλεψη του Βαλβέρδε για το ματς με την Ντόρτμουντ

Η πρόβλεψη του Βαλβέρδε για το ματς με την Ντόρτμουντ
INTIME SPORTS

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέφυγε να φανερώσει τα πλάνα του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ντόρτμουντ, ενώ έκανε και πρόβλεψη για το ματς της Τετάρτης.

Ο Ισπανός τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς-τελικού της Τετάρτης, εκθείασε το αγωνιστικό στυλ αλλά και τη φιλοσοφία της Ντόρτμουντ, δίχως όμως να παρουσιάζεται... φοβισμένος.

Αναφορικά με το ματς, υπογράμμισε πως θα έχει γρήγορο ρυθμό και οι δύο ομάδες θα πιέζουν από ψηλά, κάτι που σημαίνει πως θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Ας δούμε τι είπε αναλυτικά:

Για την Ντόρτμουντ: "Πρόκειται για ένα κρίσιμο και αποφασιστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στην Ντόρτμουντ.

Η Ντόρτμουντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και θα έχουμε δύσκολο έργο. Έχει το πνεύμα του πρωταθλητή και αυτό μου αρέσει, ενώ αμύνονται και παίζουν επίθεση και οι 11 ποδοσφαιριστές. Πιέζουν ψηλά και δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκο. Πιστεύω πως αύριο το ματς θα έχει δυνατό ρυθμό, ο αντίπαλος θα μας πιέσει ψηλά και ελπίζω και θέλω το ίδιο να κάνουμε και εμείς. Η Ντόρτμουντ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ειδικά στην επίθεση".

Για τα πλάνα του: "Δεν πρόκειται να πούμε και να ανακοινώσουμε στον προπονητή της Ντόρτμουντ τι θα κάνουμε στο ματς. Η πρόβλεψη μας είναι ότι αύριο το ματς θα έχει γρήγορο ρυθμό, η Ντόρτμουντ πιέζει ψηλά τον αντίπαλο της και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι".

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζει: "Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς και παλεύουμε με το χρόνο. Περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε αν θα έχουμε στη διάθεση μας 18 ή 19 παίκτες, Δεν έχουμε δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε άλλους".

Για το ποιους παίκτες-κλειδιά της Ντόρτμουντ: "Ο Γκότσε είναι παίκτης με ξεχωριστά προσόντα, πολύ δυνατός. Μπορώ να πω πολλά ονόματα, όπως ο Λεβαντόφσκι. Αλλά αυτό που ξεχωρίζω είναι το πνεύμα των παικτών και η λογική που μπαίνουν από το 1ο λεπτό. Πιστεύουμε ότι στα ματς με Άρσεναλ και Μαρσέιγ ήταν άτυχη, έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω σε αυτά τα ματς από τον ένα βαθμό. Εμείς, γνωρίζοντας ότι το ματς θα είναι δύσκολο και πολύ ανοιχτό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ