ΑΕΚ

Η πρώτη εξομολόγηση του Μάχο

Η πρώτη εξομολόγηση του Μάχο
Μαχο

Οι πρώτες ώρες του Γιούργκεν Μάχο στο νοσοκομείο "Lorenz Böhler" περνούν ανιαρά, με TV και ξεκούραση (video)

"Δεν θυμάμαι τίποτα. Απολύτως. Μόνο την σέντρα από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και μετά τίποτα. Επανήλθα καθοδόν προς το νοσοκομείο, μέσα στο ασθενοφόρο. Οι εικόνες από το ματς άρχισαν να επανέρχονται αργά» εξομολογείται στην πρώτη του συνέντευξη έπειτα από τον τραυματισμό του στην εφημερίδα "ÖSTERREICH"!
Ο Μάχο, ο οποίος βρέθηκε χθες για λίγη ώρα στο προπονητικό κέντρο της Αυστρίας, το Λίνταμπρουν, κοιμήθηκε στο νοσοκομείο για να μπορούν οι θεράποντες ιατροί να είναι σίγουροι για την εξέλιξη του τραυματισμού στο κεφάλι του.

" Μέχρι τώρα νιώθω καλά. Έχω μόνο έναν μικρό πονοκέφαλο και πονάει όλο μου το σαγόνι" λέει ο Μάχο, ο οποίος ακόμη δεν έχει δει την μοιραία φάση.

" Άκουσα ότι στην τηλεόραση η σύγκρουση φαίνεται τρομακτική. Είμαι χαρούμενος που όλα πέρασαν. Θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα, όπως μου είπαν και οι γιατροί μου".

Ο Μάχο πάντως δεν αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι και το τέλος της άλλης εβδομάδας καθώς ακόμη του απαγορεύεται να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο.

" Οι τραυματισμοί στο κεφάλι είναι πάντα πολύ επικίνδυνοι. Δεν είναι πολύ εύκολο να τους ξεχάσεις. Πρέπει να προσέξω πολύ. Οι γιατροί μου είπαν για απουσία τουλάχιστον δύο εβδομάδων. Μετά θα περιμένουμε. Θα παραμείνω στη Βιέννη γιατί προς το παρών δεν μπορώ να μπω σε αεροπλάνο".

Η απουσία του από την αγωνιστική δράση περνάει σε δεύτερη μοίρα. " Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή είναι να η υγεία μου. Οι τραυματισμοί είναι μέρος της ζωής του ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει να περιμένεις τέτοια πράγματα και να τα δέχεσαι", λέει έμπλεος στωικότητας ο Μάχο ο οποίος έμαθε λεπτομέρειες για το φιλικό της Αυστρίας με την Αγγλία πολλές ώρες μετά τη λήξη του.

"Στο νοσοκομείο έμαθα το αποτέλεσμα του αγώνα. Κάποιος μου το είπε, όπως και ότι ο Μάνινγκερ χτύπησε στο χέρι" είπε χαμογελώντας με την ατυχία των Αυστριακών γκολκίπερ ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Η φάση του τραυματισμύ του Γιούργκεν Μάχο στο φιλικό με την Αγγλία


















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ