ΠΑΟΚ

Η "προφητική" φωτογραφία Κουλούρη-Παπαδόπουλου

Η "προφητική" φωτογραφία Κουλούρη-Παπαδόπουλου
Κουλούρης Παπαδόπουλος

Η αναμνηστική φωτογραφία με νόημα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η μητέρα του νεαρού στράικερ του ΠΑΟΚ, Κουλούρη, στην οποία είναι μαζί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς την καριέρα του στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Σε τέσσερις ολιγόλεπτες συμμετοχές έχει σκοράρει τρία γκολ και δείχνει ότι με αφοσίωση σε αυτό που κάνει και, φυσικά, δουλειά τα επόμενα χρόνια θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει με την φανέλα του "Δικεφάλου".

Φυσικά, οι δικοί του άνθρωποι είναι αυτοί που τον παροτρύνουν να συνεχίσει με την ίδια όρεξη, που του δίνουν κουράγιο και που, πάνω απ' όλα, πιστεύουν στις δυνατότητές του.

Απόδειξη αυτού, η φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η μητέρα του Ευθύμη Κουλούρη, Αυγή Μαλεζά, στην οποία απεικονίζονται από αριστερά ο Σπύρος Κουλούρης (ο μεγάλος αδερφός του Ευθύμη), ο Ευθύμης Κουλούρης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Προκόπης Κουλούρης (πατέρας του Κουλούρη) από το Πάσχα 2008 στον Σβορώνο Πιερίας, χωριό έξω από την Κατερίνη, συνοδεύοντάς την από το σχόλιο "προφητική".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ