ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η προφητεία του καλύτερου τερματοφύλακα όλων των εποχών, Νίκου Σαργκάνη στο SPORT24 για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη

UEFA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Κώστας Τζολάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Σαργκάνης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 είχε αποθεώσει τον Κώστα Τζολάκη και είχε προβλέψει την εξέλιξή του.

Ο Κώστας Τζολάκης έκανε μια μυθική εμφάνιση στο Σουκρού Σαράτσογλου και με τρεις επεμβάσεις σε πέναλτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, θυμίζοντας στους μεγαλύτερους τον θρυλικό Νίκο Σαργκάνη.

Ο θρυλικός "φάντομ" σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 αναφέρθηκε στον Κώστα Τζολάκη, προφητεύοντας το χθεσινό βράδυ στην Κωνσταντινούπολη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Τζολάκης είναι πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας και θα γίνει μάχη για τη θέση στον Ολυμπιακό. Με λίγη τύχη, ο Τζολάκης θα είναι ο μελλοντικός τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας

Για την ηλικία του μού αρέσει πολύ ως τερματοφύλακας, μακράν καλύτερος από τους συνομήλικούς του. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά αξιόλογα, αλλά ο Τζολάκης θα κάνει μεγάλη καριέρα, αυτή την αίσθηση έχω.

Αρκεί να είναι τυχερό το παιδί, να μην έχει τραυματισμούς και να τον πάει λίγο η μπάλα. Χρειάζεσαι ένα – δυο μεγάλα παιχνίδια για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, αυτό εννοώ", είχε πει ο Νίκος Σαργκάνης για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ