ΑΓΓΛΙΑ

Η Premier League έστειλε τον Μουρίνιο στην Τσέλσι

Η Premier League έστειλε τον Μουρίνιο στην Τσέλσι

Η ιστοσελίδα της Premier League ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέφει στην Τσέλσι μετά από απουσία έξι χρόνων.

Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος πρόλαβε ακόμα και την διοίκηση της Τσέλσι, καθώς λίγες μόλις ώρες μετά το τελευταίο ματς του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την ομάδα του Δυτικού Λονδίνου και την επιστροφή του στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μετά το 2007.

"Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ξανά στο Στάμφορντ Μπριτζ μετά την υπογραφή συμβολαίου για ΧΧ χρόνια", ανέφερε χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της Premier League, η οποία φυσικά δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο 50χρονος με τους "μπλε".

Στο σχετικό κείμενο γίνεται αναφορά στο εντυπωσιακό παλμαρέ του "Μου" καθώς και ειδική μνεία για τα κατορθώματά του στην Τσέλσι στην πρώτη του θητεία (2 πρωταθλήματα Αγγλίας, 1 Κύπελλο, 2 Λιγκ Καπ), με τον πολυνίκη τεχνικό να έχει απολογισμό 120 νίκες-25 ισοπαλίες-10 ήττες και ποσοστό νικών 71%.

Η Premier League έστειλε τον Μουρίνιο στην Τσέλσι

"Ο Ζοζέ Μουρίνιο γυρίζει στην Τσέλσι", είναι ο τίτλος του κειμένου που ανέβηκε το πρωί της Κυριακής στην ιστοσελίδα της Premier League

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ