ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Η Πορτογαλική Ομοσπονδία διαψεύδει οφειλή του Σάντος στην Εφορία ύψους 4,5 εκατ. ευρώ

Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας με τη Βόρεια Μακεδονία
Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας με τη Βόρεια Μακεδονία © 2022 LUIS VIEIRA / AP IMAGES

Ο Φερνάντο Σάντος και η Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FPF) παρουσιάστηκε πως έχουν ανοικτό χρέος προς την Εφορία ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, με την FPF να διαψεύδει πάντως το σχετικό δημοσίευμα χαρακτηρίζοντάς το αναληθές.

Την Πέμπτη (12/5) δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Expresso εμφάνισε την πληροφορία ότι η Εφορία αξιώνει 4,5 εκατομμύρια ευρώ από τον Φερνάντο Σάντος για τη διετία 2016/17 και τις αμοιβές του από την Πορτογαλική ομοσπονδία για τη δουλειά του στην εθνική Πορτογαλίας.

Μία ημέρα μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, η ηγεσία της FPF τοποθετήθηκε επίσημα διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς περί φοροδιαφυγής.

Στην ανακοίνωσή της η FPF τόνισε χαρακτηριστικά πως ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας "δεν οφείλει ούτε σεντ στην Εφορία", ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "σε καμία περίπτωση η Ομοσπονδία ή ο Φερνάντο Σάντος απέκρυψαν πληροφορίες σχετικά με τη συμβατική τους σχέση με την Εφορία ή οποιαδήποτε άλλη Αρχή, έχοντας πάντα δηλώσει πλήρως και έγκαιρα όλες τις πληρωμές / έσοδα που προκύπτουν από αυτή τη συνεργασία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ