ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η πωρωτική ομιλία του Γκουαρδιόλα που έκανε το 0-2, 4-2 επί της Τότεναμ το 2023: "Πού είναι το πάθος σας, πού είναι η ενέργειά σας;"

Η πωρωτική ομιλία του Γκουαρδιόλα που έκανε το 0-2, 4-2 επί της Τότεναμ το 2023: "Πού είναι το πάθος σας, πού είναι η ενέργειά σας;"

Στα πλάνα από το ντοκιμαντέρ "Together: Treble Winners" της Μάντσεστερ Σίτι, που θα κυκλοφορήσει το απόγευμα της Τρίτης (02/04) στο Netflix υπάρχει η πωρωτική ομιλία του Πεπ Γκουαρδιόλα στο ημίχρονο πριν την ανατροπή των Πολιτών επί της Τότεναμ στις 19 Ιανουαρίου 2023.

Το απόγευμα της Τρίτης, 2 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει στο Netflix μία σειρά με τίτλο "Together: Tr3ble Winners" για τον περσινό θρίαμβο της Μάντσεστερ Σίτι με την κατάκτηση του τρεμπλ.

Στα πλάνα που διέρρευσαν από το ντοκιμαντέρ ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε μία πωρωτική ομιλία στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα των Πολιτών με την Τότεναμ στο Έτιχαντ στις 19 Ιανουαρίου 2023.

Οι Λονδρέζοι με δύο γκολ σε τρία λεπτά (44' και 45+2') πήγαν στην ανάπαυλα με ένα σημαντικό μαξιλαράκι. Θέλοντας να "ξυπνήσει" τους παίκτες του ο Ισπανός τεχνικός τούς μίλησε για πάθος, τονίζοντας ότι το έχουν χάσει.

Η αφύπνιση πέτυχε, αφού το παιχνίδι έληξε 4-2, με τη Σίτι να κάνει την ανατροπή και να παίρνει μία σημαντική νίκη στη μάχη του περσινού τίτλου.

Να σημειωθεί ότι οι Πολίτες προέρχονταν τότε από τον αποκλεισμό στο Carabao Cup από τη Σαουθάμπτον και την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Υπάρχει κάτι που έχετε όλοι μέσα σας παιδιά. Όλοι σας, χωρίς καμία εξαίρεση, και το οποίο μας λείπει. Κάτι λείπει, λείπει από μέσα σας.

Πρέπει να το πω; Όχι. Σε αυτήν την κατάσταση, πρέπει να το λύσετε. Πού είναι το πάθος σας, πού είναι η ενέργειά σας ή κάτι μέσα σας που λέει, "φίλε μου, θα επιβιώσω".

Φυσικά, μόλις απέδειξα ότι δεν θέλετε να κερδίσετε την Premier League. Κι εδώ (πηγαίνει στον Ρίκο Λιούις) 18 ετών, έχουμε τον τύπο με το περισσότερο πάθος και ενέργεια. Δέχτηκε 10 φάουλ, αλλά σηκώθηκε.

Πολέμησε κόντρα στον Πιέρ Χόιμπεργκ, τον Χόιμπεργκ, και κανείς δεν τον στηρίζει. Ο τύπος θέλει την μπάλα, αλλά είναι επιθετικός χωρίς την μπάλα.

Νομίζει ότι κάνω δώρα; Δεν κάνω δώρα στους φίλους μου. Το αξίζεις (απευθυνόμενος στον Λιούις)".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ