ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πλευρά Πιεμπονγκσάντ προσέγγισε τον Γιώργο Στράτο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ βολιδοσκόπησαν τον Γιώργο Στράτο για το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στην επόμενη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ηρεμία που επικρατεί στο ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν σημαίνει πως δεν εξελίσσονται διεργασίες στο παρασκήνιο... Η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προετοιμάζεται για την ανάληψη της διοίκησης, κάνοντας κρούσεις σε ανθρώπους τους οποίους θεωρεί κατάλληλους για να αναλάβουν πόστα.

Ένας από αυτούς στον οποίο έχουν απευθυνθεί οι συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ είναι ο Γιώργος Στράτος. Ο πρώην πρόεδρος της Superleague και νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης, έχει εμπειρία από το ποδόσφαιρο, επανέκτησε τις διασυνδέσεις του τα τελευταία χρόνια και έχει νομικές γνώσεις για τη διαχείριση των καταστάσεων.

Οι συνεργάτες του Πιεμπονγκσάντ διερεύνησαν τις προθέσεις του Γιώργου Στράτου, χωρίς να είναι ξεκάθαρο σε ποια θέση θα επιθυμούσαν να τον αξιοποιήσουν. Επιπλέον, ο Στράτος δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση, από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Αλαφούζου στην "Pan Asia".

O Στράτος εργάστηκε στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το 2002 έως το 2008, επί ιδιοκτησίας Γιάννη Βαρδινογιάννη, κατέχοντας τον τίτλο του αντιπροέδρου και άνηκε στον στενό κύκλο του τότε μεγαλομετόχου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ