ΜΠΕΤΙΣ

Η παρουσίαση του Παπασταθόπουλου στην Μπέτις: "Θα κάνω περισσότερα απ' όσα περιμένετε"

Η παρουσίαση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Μπέτις
Η παρουσίαση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Μπέτις PRINT SCREEN

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (30/10) επίσημα στην Μπέτις και υποσχέθηκε ότι θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες της ομάδας.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει βρει στην Μπέτις τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Ανδαλουσιάνους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τη Δευτέρα (30/10) η ισπανική ομάδα παρουσίασε τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο19.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του δήλωσε ο 35χρονος Έλληνας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μπάρτρα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου και να της δώσω ποιότητα στην αμυντική γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό γιατί τις τελευταίες εβδομάδες μιλήσαμε πολύ και με τον προπονητή και με έπεισαν για τη σημασία του να είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ".

Όσον αφορά τη σωματική του κατάσταση ανέφερε: "Δουλεύω καθημερινά με τον προσωπικό μου προπονητή, δεν είναι το ίδιο με την προπόνηση της ομάδας, χρειάζομαι λίγο χρόνο. Θα μιλήσω με τον προπονητή και όταν αποφασίσουμε ότι είμαι έτοιμος για το ντεμπούτο μου να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει στο 100%" και συνέχισε:

"Η La Liga είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο με πολύ καλές ομάδες. Ναι, ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για την απόφασή μου. Με αυτόν τον τρόπο κλείνω επίσης, όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ήταν ένα είδος δώρου που έρχομαι εδώ και μπορώ να παίξω για την Μπέτις".

TAGS ΜΠΕΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ