ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί Σεν Ζερμέν κρατάει Ντοναρούμα και διώχνει Νάβας

Ο Κέιλορ Νάβας χειροκροτεί κατά τη διάρκεια του Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κέιλορ Νάβας χειροκροτεί κατά τη διάρκεια του Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα έχει κερδίσει τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι αποφάσισαν να κρατήσουν τον Ιταλό κίπερ, που έφτασε στο Παρίσι το καλοκαίρι, και διώξουν τον Κέιλορ Νάβας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe.

Ο κύβος ερρίφθη, με δημοσίευμα της Equipe να αναφέρει ότι ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αναμένεται να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη σεζόν, καθώς ο Κέιλορ Νάβας θα αποχωρήσει, βάζοντας τέλος στον ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Η άφιξη του Ντοναρούμα το περασμένο καλοκαίρι στο Παρκ Ντε Πρενς, ο οποίος έφτασε ως ελεύθερος από τη Μίλαν, άλλαξε τις ισορροπίες, με τον Κοσταρικανό να χάνει την πρώτη θέση κάτω από τα δοκάρια των Παριζιάνων, παρότι έχει μέχρι στιγμής μία συμμετοχή περισσότερη (23 έναντι 22).

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο προσπάθησε να συναλλάζει τους δύο τερματοφύλακες, ωστόσο σύμφωνα με την Equipe η διοίκηση του παριζιάνικου συλλόγου αποφάσισε να κρατήσει έναν εκ των δύο, με τον Ιταλό να έχει επιτέλους την ευκαιρία να εδραιωθεί στην ομάδα ως ο Νο1 τερματοφύλακας.

Ως εκ τούτου, ο Νάβας όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους Παριζιάνους έπειτα από μία τριετία.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ