ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η Parisien συνεχίζει τις αποκαλύψεις, τόσα παίρνουν Μέσι και Νεϊμάρ

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ © 2022 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Η Parisien μετά τις αποκαλύψεις για τις αστρονομικές απολαβές του Εμπαπέ, προχώρησε στη δημοσιοποίηση νέων στοιχείων που αφορούν στο συμβόλαιο του Μέσι και τον Νεϊμάρ. Οι Παριζιάνοι διαψεύδουν.

Σύμφωνα με την Parisien ο Κιλιάν Εμπαπέ, αν εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, θα πάρει 636 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην ιστορία.

Η Parisien συνεχίζει με τις αποκαλύψεις της και έβγαλε στο φως λεπτομέρειες που αφορούν τα συμβόλαια των Νεϊμάρ και Μέσι. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει υπογράψει έως το 2027 και λαμβάνει 26 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο καθαρά. Ο Νεϊμάρ πέρσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές.

Ο Μέσι από την άλλη λαμβάνει 41 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ενώ ένα ποσοστό το παίρνει σε κρυπτονομίσματα. Η συμφωνία με τον Αργεντινό σταρ δεν περιέχει μπόνους υπογραφής, εν αντιθέσει με ό,τι ισχύει στο deal με τον Εμπαπέ. Ο Μέσι δεν είναι μόνιμος κάτοικος Παρισιού και πληρώνει μόνο 30% σε φόρους.

Η διάψευση της Παρί

Ωστόσο, οι Παριζιάνοι πέρασαν στην αντεπίθεση. Διέψευσαν σε τοποθέτησή τους το δημοσίευμα τονίζοντας μάλιστα πως θα κινηθούν νομικά: "Μετά το άρθρο που δημοσιεύτηκε χθες για τον σύλλογο και έναν από τους παίκτες του, η Παρί Σεν Ζερμέν διαφωνεί με την ιστορία και τις υποτιθέμενες λεπτομέρειες.

Το timing της δημοσίευσης πριν από το σημαντικό παιχνίδι Champions League εγείρει ερωτήματα" αναφέρει το μήνυμα των Παριζιάνων, το οποίο εστάλη στα ΜΜΕ της χώρας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ