ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί απέλυσε τον Γκαλτιέ σύμφωνα με την Parisien

Ο Γκαλτιέ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και την Μπάγερν
Ο Γκαλτιέ στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί και την Μπάγερν 2023 AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν είναι πλέον προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την Parisien, με τον Λουίς Κάμπος να τον ενημερώνει για την απόφαση του συλλόγου να λύσει τη συνεργασία τους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα συνεχίσει με τον Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της την επόμενη σεζόν, καθώς σύμφωνα με την Parisien ο σύλλογος τον ανακοίνωσε για το τέλος της συνεργασίας τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος, ήταν εκείνος που του ανακοίνωσε για την απόλυσή του.

Θυμίζουμε ότι ο Γκαλτιέ είχε συμβόλαιο με την Παρί, για ακόμα έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Το κλίμα για τον 56χρονο τεχνικό είχε δυσκολέψει αρκετά στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, καθώς εκτός από το αγωνιστικό σκέλος και τον αποκλεισμό των Παριζιάνων από τη φάση των 16 του Champions League, διεξάγεται και έρευνα εις βάρος του.

Η αστυνομία και η διοίκηση της Παρί ξεκίνησαν έρευνα για τις ρατσιστικές δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Κριστόφ Γκαλτιέ πέρυσι, όταν ακόμα ήταν προπονητής της Νις.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ