ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πανηγυρική selfie του Μέσι

Η πανηγυρική selfie του Μέσι

Το δίδυμο Μέσι-Ντι Μαρία έστειλε την Αργεντινή στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλου και το γιόρτασε με special πόζες στα αποδυτήρια μαζί με τον Λαβέτσι (φωτογραφίες).

Μπορεί να ίδρωσε, να μόχθησε, να έφτυσε αίμα, όμως Αργεντινή πέτυχε το στόχο της: νίκησε 1-0 την Ελβετία με γκολ δύο λεπτά πριν το φινάλε της ημίωρης παράτασης και έκλεισε εισιτήριο για τους "8" όπου θα κοντραριστεί με το Βέλγιο.

Το γκολ της λύτρωσης για την "αλμπισελέστε" είχε τη σφραγίδα δύο παικτών: του Λιονέλ Μέσι που ξεχύθηκε κατά μέτωπο προς την εστία της Ελβετίας και μετά από ντρίμπλα σε αμυντικό σέρβιρε στα δεξιά του, και στον Άνχελ Ντι Μαρία ο οποιός με ένα υποδειγματικό πλασέ με το αριστερό νίκησε τον Μπενάλιο και έστειλε στον... 7ο ουρανό τους συμπατριώτες του.

Όπως ήταν λογικό, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά (για τρίτη σερί φορά σε Μουντιάλ) το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν άκρως ενθουσιώδες, με τον Μέσι να βγάζει μάλιστα μία selfie φωτογραφία μαζί με τους Ντι Μαρία και Λαβέτσι για να απαθανατίσει τις όμορφες στιγμές στη σελίδα του στο Ιnstagram.

"Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο. Ένα ακόμα μικρό βήμα προς τα μπροστά", ήταν το σχόλιο με το οποιό συνόδευσε τη φωτογραφία ο 27χρονος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής.

Kάτι ανάλογο έκανε και ο Εσεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος ανέβασε λίγη ώρα αργότερα φωτογραφία με την σούπερ επιθετική τριπλέτα, σε στιγμές ευφορίας μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ