ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Καταθέτει αγωγή κατά του Μιχάλη Ζιώγα για δυσφήμιση μέσω των δηλώσεών του

2021-2022 /  -  (  / MOTION TEAM)
2021-2022 / - ( / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει αγωγή για δυσφήμιση στον υπηρεσιακό προπονητή της ΑΕΛ, Μιχάλη Ζιώγα, για δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου έκανε λόγο για διαιτησία που σύμφωνα με τον ίδιο θυμίζει την εποχή της παντοδυναμίας του Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα καταθέσει αγωγή για δυσφήμιση κατά του υπηρεσιακού -στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ- προπονητή και παλιού παίκτη της ΑΕΛ, Μιχάλη Ζιώγα, για τις δηλώσεις που έκανε κατά των πράσινων και παιχνίδια του παρελθόντος, το βράδυ της Τετάρτης (01/12) μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου με το δικέφαλο του Βορρά.

Συγκεκριμένα, δήλωσε on camera στην COSMOTE TV αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Δικέφαλο πως "αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Αποδείξαμε πως έχουμε βάθος ως ομάδα. Σήμερα παίξανε έντεκα διαφορετικοί παίκτες συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αξίζει συγχαρητήρια και ο κόσμος μας.

Αγωνίστηκαν δύο μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και είμαστε απογοητευμένοι, γιατί πρέπει να σέβονται την ομάδα και τη φανέλα της Λάρισας. Και την Κυριακή είχαμε μια κατάφορη αδικία σε βάρος μας, αλλά και σήμερα.

Σφυρίχτηκε ένα φάουλ που δεν υπήρχε. Θύμισε εποχές της παντοδυναμίας του Παναθηναϊκού, που κάποιοι λέγανε ‘Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε’. Σήμερα υπάρχει κατάφωρη αδικία για την ομάδα μας. Εμείς είχαμε πειθαρχία ήταν κοντά οι γραμμές μας. Οι μεγάλοι νικητές της αναμέτρησης είμαστε εμείς. Απαιτούμε σεβασμό γιατί είμαστε από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ποδοσφαίρου".

Από τον Παναθηναϊκό δεν έχουν καμία διάθεση για να μπουν σε δημόσιο διάλογο με τον Ζιώγα, ωστόσο, απ’ την άλλη είναι ξεκάθαρο πως δεν προτίθενται να περνούν στο ντούκου προσβλητικές δηλώσεις για τον σύλλογο, ακόμη κι αν αυτές αφορούν αγώνες προ 30ετίας. Κι όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά απ’ την πράσινη ΠΑΕ "...να πάει στο δικαστήριο ο συγκεκριμένος κύριος και να τους πει ποιος του είπε τι... ".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ