ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός δίνει και άλλη θύρα στους οπαδούς της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός δίνει και άλλη θύρα στους οπαδούς της ΑΕΚ
INTIME

Αν και η ΕΛΑΣ απαγόρευσε τη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημέρωσε ότι επειδή η ζήτηση είναι αυξημένη θα παραχωρήσει άλλη μία θύρα στους φιλοξενούμενους.

Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωνε για την απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών της ΑΕΚ στη Λιβαδειά για "για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας", η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωνε πως θα διατεθεί και δεύτερη θύρα για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων.

Το σχετικό κείμενο: "Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της Θύρας 4 και θα ανοίξει και η Θύρα 5 για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, στην τιμή των 25 ευρώ, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (24/10, 18:00) για την 9η αγωνιστική της Super League, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα).

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 έως τις 20:00 και τη Δευτέρα (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00 έως τις 16:00.

Σημειώνεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 1: 25€

ΘΥΡΑ 3 Betshop: 25€

ΘΥΡΑ 2 VIP: 50€

ΘΥΡΑ 4: 20€ (εξαντλήθηκαν)

ΘΥΡΑ 5: 25€

Συστήνεται στους φιλάθλους να προμηθευτούν το εισιτήριό τους εγκαίρως από το APOL Store, καθώς την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά τα εκδοτήρια.

Τα παιδιά και οι νέοι έως 13 ετών θα μπορούν να εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ μόνο στις θύρες 1 & 3 Betshop, αφού πρωτίστως έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Επιπλέον, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το APOL Store έως και την Κυριακή στις 14:00".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ