ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Ένωσης στη Λιβαδειά

ΑΕΚ: Η Αστυνομία απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Ένωσης στη Λιβαδειά
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία έκανε γνωστό ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Μπορεί η ΑΕΚ να ζήτησε και να πήρε 500 εισιτήρια από τον Λεβαδειακό για τη μεταξύ τους αναμέτρηση την ερχόμενη Δευτέρα (24/10, 18:00, Novasports Prime), όμως η αστυνομία άναψε κόκκινο φως στην οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Ένωσης..

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας: "Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., την Δευτέρα (24-10-2022) και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ενημερώνονται οι φίλαθλοι που δεν κατέχουν εισιτήριο για τον αγώνα, να μην προσέλθουν στο γήπεδο προς αποφυγήν της ταλαιπωρίας τους".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ