BUNDESLIGA

Η Ουνιόν Βερολίνου απέλυσε τον Νέναντ Μπιέλιτσα και δίνει τα ηνία σε πρώην τεχνικό του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Νέναντ Μπιέλιτσα
Ο Νέναντ Μπιέλιτσα @ 2019 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Η Ουνιόν Βερολίνου απέλυσε τον προπονητή της δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν και θα πάει στους "τελικούς" με την Κολωνία και τη Φράιμπουργκ με πρώην τεχνικό του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Ουνιόν Βερολίνου ανακοίνωσε πως χωρίζουν οι δρόμοι της με τον τεχνικό, Νέναντ Μπιέλιτσα, δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η Bundesliga. Αυτή είναι η δεύτερη απόλυση τεχνικού φέτος για τους Βερολινέζους, οι οποίοι τον προηγούμενο Νοέμβριο είχαν λύσει τη συνεργασία τους με τον εμβληματικό, Ουρς Φίσερ, που καθοδηγούσε την ομάδα από τον Ιούνιο του 2018.

Η διοίκηση πήρε την εν λόγω απόφαση μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 4-3 από την Μπόχουμ για την 32η αγωνιστική. Η Ουνιόν συμπλήρωσε έτσι έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες) και πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό, αφού βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη 16η θέση (Μάιντς), που οδηγεί σε μπαράζ με τον τρίτο της Τσβάιτε.

Η Ουνιόν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό και συγκεκριμένα τον επικεφαλής της Κ19, Μάρκο Γκρότε, ο οποίος το 2022 είχε καθίσει για πέντε ματς και στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, δεν πρόλαβε δηλαδή να συμπληρώσει ούτε μήνα στην τεχνική ηγεσία της "ελαφράς ταξιαρχίας".

Βοηθοί του Γκρότε στα δύο εναπομείναντα κρίσιμα ματς με την Κολωνία και τη Φράιμπουργκ θα είναι ο Ζεμπάστιαν Μπένιγκ και η Μαρί-Λουίζ Έτα, που ήταν στο τεχνικό επιτελείο και του Μπιέλιτσα.

TAGS BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ