ΠΑΟΚ

Η ώρα του Λάζαρ...

Η ώρα του Λάζαρ...
Λάζαρ

Στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναικό, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον... καλό Κοστίν Λάζαρ ο οποίος "χρωστάει" ένα μεγάλο ματς.

Κώστας Κατσουράνης και Μπίμπρας Νάτχο λόγω τιμωρίας δεν υπολογίζονται για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό ενώ ο Χέντβιχες Μαντούρο είναι τραυματίας.

Κατά συνέπεια ο Κοστίν Λάζαρ αναμένεται να πάρει θέση βασικού στο συγκεκριμένο παιχνίδι έτσι ώστε να δώσει λύσεις στον χώρο του κέντρου. Και είναι γεγονός πως ο ΠΑΟΚ περιμένει πολλά από αυτόν...

Ο Ρουμάνος από τον Γενάρη και μετά, είναι αλήθεια πως δεν είναι... ενδεκαδάτος αφού οι μεταγραφές που έγιναν είχαν ως αποτέλεσμα ο ίδιος να μην έχει συχνά θέση βασικού. Πρόκειται πάντως για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δείξει κατά καιρούς πως έχει αγωνιστική ποιότητα, αν και το μειονέκτημά του είναι πως δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή του.

Αυτή (η απόδοσή του δηλαδή) θα ήταν ό,τι το καλύτερο για τους "ασπρόμαυρους" να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα στον αγώνα με τους "πράσινους" αφού πρόκειται για ένα άκρως σημαντικό ματς. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, περιμένει και θέλει έναν... καλό Λάζαρ απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ρουμάνος μέσος όταν είναι σε καλή μέρα, έχει δείξει πως μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά.

Ο Λάζαρ έχει την "αποστολή" να είναι αυτός που... πρέπει στον αγώνα με τους "πράσινους" αφού εκτός όλων των άλλων "χρωστάει" ένα μεγάλο ματς (δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως φέτος ο Λάζαρ έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια) και ειδικά μια ικανοποιητική παρουσία σε ντέρμπι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ