ΟΦΗ

Η ομιλία του Δημήτρη Μπούση στους παίκτες πριν το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: "Παλέψτε και δείξτε τους ποιοι είμαστε"

Ο Δημήτρης Μπούσης στα αποδυτήρια του ΟΦΗ πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ
Ο Δημήτρης Μπούσης στα αποδυτήρια του ΟΦΗ πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ PRINT SCREEN

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Δημήτρης Μπούσης, και γιος του μεγαλομετόχου της ομάδας, βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και πριν την έναρξη του αγώνα μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ζητώντας τους να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο την αξία τους.

Ο ΟΦΗ πήρε μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, την Κυριακή το βράδυ, με το γκολ του Αμπάντα στις καθυστερήσεις και έδωσε το τρίποντο στους Κρητικούς. Στις εξέδρες των επισήμων βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Μπούσης.

Ο γιος του μεγαλομετόχου μάλιστα πριν την έναρξη του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες του ΟΦΗ ζητώντας να δείξουν την αξία τους και να φτάσουν στη νίκη.

Η ομάδα της Κρήτης δημοσίευσε μέρος των όσων είπε ο Δημήτρης Μπούσης:

"Παιδιά είμαστε πίσω στο σπίτι μας σήμερα, πρέπει να το προστατέψουμε. Όταν βγείτε στον αγωνιστικό χώρο θέλω να κάνετε ένα πράγμα, να παλέψετε, να παλέψετε με όλη σας την καρδιά. Να τα δώσετε όλα στο γήπεδο, να κερδίσετε κάθε διεκδικούμενη μπάλα. Να τελειώσουμε κάθε ευκαιρία που θα κάνουμε. Κάθε ευκαιρία που θας μας δωθεί να αρπάξουμε το παιχνίδι να την πάρουμε.

Να παλέψετε. Έχω βαρεθεί που λένε πως ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες είναι καλύτερες. Είστε καλή ομάδα, εξαιρετικοί παίκτες αλλά πρέπει να το αποδείξετε. Σήμερα είναι η μέρα να το αποδείξετε, βγείτε, παλέψτε, δείξτε τους ποιος είναι ο ΟΦΗ, πιστεύουμε σε εσάς".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ