ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ολίμπια απέλυσε τον Ριέρα έπειτα από το νταμπλ στην παρθενική σεζόν του ως πρώτος προπονητής

Η Ολίμπια απέλυσε τον Ριέρα έπειτα από το νταμπλ στην παρθενική σεζόν του ως πρώτος προπονητής
YOUTUBE

Ο Άλμπερτ Ριέρα εκκίνησε την καριέρα του ως πρώτος προπονητής με ιδανικά αποτελέσματα, κατακτώντας το νταμπλ με την Ολίμπια στη Σλοβενία. Το τέλος της σεζόν τον βρήκε χωρίς δουλειά, αφού η διοίκηση τον αντικατέστησε με τον άνεργο Πορτογάλο Ζοάο Ενρίκες.

Η πρόσληψη του Άλμπερτ Ριέρα στον πάγκο της Ολίμπια ήταν επεισοδιακή, η συνεργασία έφτασε μέχρι την κατάκτηση του νταμπλ και κατέληξε στην απόλυση του Ισπανού. Όλα αυτά μέσα στην ίδια σεζόν, με τους Σλοβένους να ανακοινώνουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας αντί του αγαπητού στον κόσμο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, με συνέπεια ορισμένοι φίλαθλοι να διακόψουν την παρουσίασή του και να τον οδηγήσουν σε άτακτη αποχώρηση από την αίθουσα.

Τα αποτελέσματα ήταν με το μέρος του όμως, αφού η ομάδα της Λιουμπλιάνας κατέκτησε με άνεση τον τίτλο και ακολούθησε και το κύπελλο Σλοβενίας.

Την Πέμπτη, η Ολίμπια ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοάο Ενρίκες, του πρώην προπονητή της Μαρίτιμο που απολύθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο κι έκτοτε ήταν χωρίς ομάδα!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ