ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Νότιγχαμ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τη διαιτησία κόντρα στην Μπρέντφορντ

Nottingham Forest's Chris Wood, left, celebrates with his teammates after scoring his side's third goal during the English FA Cup 3rd round replay soccer match between Blackpool and Nottingham Forest at the Bloomfield Road stadium in Blackpool, England, Wednesday, Jan. 17, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ στο παιχνίδι με την Μπλάκπουλ @ 2024 JON SUPER / AP IMAGES

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην PGMOL για τη διαιτησία του αγώνα με την Μπρέντφορντ. Οι "reds" διαμαρτύρονται για το γκολ της ισοφάρισης των Λονδρέζων με τον Τόνεϊ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε 3-2 από την Μπρέντφορντ στο Λονδίνο, με τους "reds" να έχουν παράπονα από τη διαιτησία και να τα εκφράζουν μέσω επιστολής διαμαρτυρίας στην PGMOL.

Η φάση για την οποία διαμαρτύρονται είναι για το πρώτο γκολ της Μπρέντφορντ που πέτυχε ο Τόνεϊ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Άγγλος μετακίνησε την μπάλα από το σημείο που υποδείχθηκε το φάουλ, την ώρα που ο διαιτητής έστηνε το τείχος.

Ο Τόνεϊ δήλωσε μετά το ματς ότι μπορούσε να μετακινήσει την μπάλα "μισή γιάρδα" από οποιαδήποτε πλευρά, ενώ ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων: "Κάθε γκολ πρέπει να ελέγχεται, κάθε φάση που οδηγεί σε γκολ. Δεν ξέρω αν το τσέκαραν, αλλά η μπάλα είχε ξεκάθαρα μετακινηθεί".

Σύμφωνα με το BBC η Νότιγχαμ στην επιστολή της ζητά να μάθει γιατί οι διαιτητές του αγωνιστικού χώρου έχασαν τη φάση και γιατί δεν παρενέβη το VAR, καθώς το θεωρούν ως σοβαρό λάθος που οδήγησε σε γκολ.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ