THE PREMIER GREEKS

Η Νόριτς των Γιαννούλη - Τζόλη κόντρα στη Λίβερπουλ του Τσιμίκα στον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς της Premier League κόντρα στη Λίβερπουλ
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς της Premier League © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Με την ολοκλήρωση των αγώνων της Τετάρτης (25/08) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τρίτου γύρου του Carabao Cup και η κληρωτίδα έβγαλε ελληνική μονομαχία.

Η Νόριτς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Carabao Cup μετά το show του Χρήστου Τζόλη κόντρα στην Μπόρνμουθ το βράδυ της Τρίτης (24/08) που υπέταξε 6-0 την ομάδα της Championship και τον Έλληνα επιθετικό να σκοράρει δύο γκολ και να μοιράζει δύο ασίστ στον θρίαμβο.

Η κληρωτίδα του τρίτου γύρου, ήτοι της φάσης των "32" της διοργάνωσης δεν έβγαλε κάποιο μεγάλο ραντεβού το βράδυ της Τετάρτης και με την ολοκλήρωση και των υπολοίπων αγώνων της β' φάσης, καθώς σ' αυτό μπήκαν και οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League, έβγαλε όμως μια μονομαχία με έντονo ελληνικό άρωμα. Στον τρίτο γύρο η ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ του Τσιμίκα.

Θυμίζουμε οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12/08 εκεί που αγωνίστηκαν Γιαννούλης και Τσιμίκας και την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να επικρατεί 3-0. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

TAGS THE PREMIER GREEKS ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ