ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Νιούκαστλ τα βρήκε με την Ατλέτικο για τον Τρίπιερ στα 14.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους

Ο Κίραν Τρίπιερ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ο Κίραν Τρίπιερ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Αθλέτικ Μπιλμπάο © 2021 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Η Νιούκαστλ ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο για την απόκτηση του Κίραν Τρίπιερ προσφέροντας στους "ροχιμπλάνκος" 14,5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους, σύμφωνα με το Sky Sports.

Δεδομένη θεωρείται στην Αγγλία η πρώτη μεταγραφή της Νιούκαστλ μετά την αλλαγή της διοίκησης, με το Sky Sports να αποκαλύπτει πως οι "καρακάξες" τα βρήκαν σε όλα με την Ατλέτικο για την απόκτηση του 31χρονου ακραίου αμυντικού Κίραν Τρίπιερ.

Ο Άγγλος διεθνής έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τον ισπανικό σύλλογο, με τις δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμφωνία επιτεύχθηκε με τη Νιουκάστλ να είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της 14,5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους, προκειμένου να κάνει δικό της τον 31χρονο δεξιό μπακ. Ο Τρίπιερ έφτασε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2019, με την Τότεναμ να κερδίζει από τη μεταγραφή του 22 εκατ. ευρώ.

Εντός των επόμενων ημερών ο Άγγλος μπακ αναμένεται να ταξιδέψει στη γενέτειρά του, προκειμένου να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επίσημα από τον σύλλογο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ