ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η νίκη του κόσμου του Παναθηναϊκού

Η νίκη του κόσμου του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η προσέλευση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Μάλαγα, αλλά κυρίως η αντίδραση τους στο φινάλε, ικανοποίησε άπαντες στην ομάδα. Το Sport24.gr αναλύει ένα μεγάλο όπλο που έχει στα χέρια του ο φετινός ΠΑΟ.

Το όνειρο των ομίλων του Champions League έσβησε για τον Παναθηναϊκό, όμως σίγουρα τα δύο παιχνίδια με τη Μάλαγα αφήνουν κάποια θετικά...

Ίσως το σημαντικό είναι η σχέση που διαμορφώνεται ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο. Μία σχέση που όπως φαίνεται μπορεί να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο όπλο του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν και να καλύψει ορισμένες φορές το έλλειμμα ποιότητας και εμπειρίας.

Καταρχήν, οι οπαδοί του Τριφυλλιού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήλθαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, παρά τις λίγες ελπίδες πρόκρισης μετά το 2-0 του Λα Ροσαλέντα. Περίπου 35.000 βρέθηκαν στο "Σπύρος Λούης" και δημιούργησαν ζεστή ατμόσφαιρα.

Το κυριότερο όμως, ήταν η αντίδραση τους στη διάρκεια του ματς και μετά το σφύριγμα της λήξης.

Όταν μία ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή δεν ολοκληρωνόταν (και αυτό συνέβη πολλές φορές με τη Μάλαγα...) η κερκίδα του μετέδιδε θετική ενέργεια και δεν τον αποδοκίμαζε.

Όταν δε, έφτασε το φινάλε, όλοι χειροκρότησαν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές του, δείχνοντας ότι ικανοποιήθηκαν από την προσπάθεια τους και αναγνώρισαν ότι αποκλείστηκαν από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Σχολιάστηκε ευμενώς

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε ευμενώς από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Θεωρούν ότι με ανάλογη βοήθεια, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει μία καλή πορεία στο Europa League και να δημιουργήσει μία απόρθητη έδρα στην Ελλάδα.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού έχουν αποδεχτεί ότι γίνεται μία νέα αρχή, ότι δημιουργείται μία ομάδα βασισμένη σε νεαρούς, φιλόδοξους παίκτες, οι οποίοι χρειάζονται χρόνο και θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Και απ' ότι φαίνεται, θα τον έχουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ