ΟΦΗ

Η νίκη έφερε διήμερο ρεπό

Η νίκη έφερε διήμερο ρεπό
INTIME SPORTS

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Σα Πίντο έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές τους θέλοντας να τους κρατήσει φρέσκους ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την Μεγάλη Τετάρτη (16/4).

Η νίκη του ΟΦΗ επί της Ξάνθης με 3-2 την Κυριακή πανηγυρίστηκε δεόντως από παίκτες και τεχνικό επιτελείο τόσο στην διάρκεια της αναμέτρησης όσο και μετά το τέλος της. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλοντας να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές τους για την νίκη που ήρθε και με ανατροπή τους έδωσε διήμερο ρεπό.

Έτσι οι παίκτες του ΟΦΗ θα ξεκουραστούν την Δευτέρα και την Τρίτη και η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, την Κυριακή με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, θα ξεκινήσει το πρωί τις Τετάρτης στις 10.

Ο Σα Πίντο δίνει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους αποφορτίσει μετά από μια δύσκολη έως τώρα σεζόν και παράλληλα να τους κρατήσει φρέσκους ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Ο μεγάλος στόχος του ΟΦΗ είναι η πρόκριση στον τελικό και αυτή για να έρθει περνάει από την Λεωφόρο και τον επαναληπτικό του 1-0.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ