ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Η Νάπολι θα πάρει Μέσι και Σιμεόνε"

"Η Νάπολι θα πάρει Μέσι και Σιμεόνε"

Σούπερ αποκάλυψη ή προχωρημένη φαντασία; Ισπανός δημοσιογράφος έριξε "βόμβα" σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας πως Μέσι και Σιμεόνε θα καταλήξουν στη Νάπολι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Φωτιά σε Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Νάπολι θέλησε να βάλει ο εκκεντρικός δημοσιογράφος, Φρανσουά Γκαγιάρδο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή "El chiringuitu de jugones" του τηλεοπτικού σταθμού Sexta αποκάλυψε ένα από τα πιο τρελά ποδοσφαιρικά σενάρια που έχουμε ακούσει ποτέ.

"Ένας ιταλικός σύλλογος ενδιαφέρεται για τον Μέσι: είναι η Νάπολι που θα πάρει και τον Σιμεόνε", δήλωσε ο Ισπανός δημοσιογράφος, ο οποίος υπογράμμισε πως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα πουλήσει μέρος των μετοχών του σε Κινέζους επιχειρηματίες, οι οποίοι με τη σειρά τους θα επενδύσουν στη Νάπολι φέρνοντας στο "Σαν Πάολο" τον Λιονέλ Μέσι και τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σημειώνεται πως έναν μήνα πριν ο ιδιοκτήτης της Νάπολι είχε διαψεύσει κατηγορηματικά σενάρια που τον ήθελαν να συζητάει με ενδιαφερόμενους από την Κίνα για να παραχωρήσει μέρος των μετοχών του στους "παρτενοπέι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ